Monoque opbygget City Camper med enkeltsenge på kun 5,99 m

Wingamm City Twin Wingamm City Twin Foto: Fabrikant

Fra modelåret 2019 udvider det italienske autocampermærke Wingamm sit sortiment afmonocoque opbyggede autocampere med en Fiat Ducato-baseret kompakt camper på kun 599 cm med enkeltsenge.

At den er opbygget i en monoque opbygget beboelse, betyder at den ikke har samlinger, men er støbt i glasfiber som en samlet enhed, præcis som en æggeskal. Dette betyder en garanteret tæt og stærk konstruktion, men er også forbundet med større omkostninger at producerer, men den forgår til gengæld aldrig.

Det betyder også at Wingamm i stedet for opbygningen af traditionelle kassebiler er monteret med denne monoque opbygning, der er støbt i en lukket form. Opbygningen betyder også, at der ingen bagdøre er som i en traditionel Fiat Ducato kassevogn. Ligeledes er der heller i skydedør, men indgangsdør, som i andre opbyggede autocampere.

City Twin kommer som standard med W-Floor Camfortsystem med gulvvarme i en sandwichbund på 5 cm med lagdelt materiale. Ud over varme fødder, giver gulvet, opbygningen mere stabilitet. Frisk - og spildevandstanke er isoleret og opvarmet. Begge har et indhold på 100 liter.

Sengen i førerens side er lidt kortere end i den modsatte side. I førersiden siden måler sengen 177 x 71 cm, mens den i passagersiden måler 189 x 71 cm. Der er over og under sengene plads til tøj og mellem sengene er der på bagvæggen et højt garderobeskab og skuffer. Bagvæggen er isoleret der er lavet af et dobbelt lag GFK.

I venstre side finder man et lille badeværelse med toilet, bruser og håndvask. Fra det store sidevindue er god ventilation.

Mod forenden er der spiseplads med plads til 4 personer og på den modsatte side er der et tekøkken med to gasblus. Køleskabet er på 96 liter.

Der er højt til loftet i Wingamm City Twin, ståhøjden er på ikke mindre end 199 cm. Designet domineres af hvide overflader og et mørkt træudseende gulv. Møbler kan bestilles i forskellig decors, stof og ægte læder.

Wingamm City Twin leveres som standard med 130 hk motor, men kan også leveres med 150 hk og 177 hk. Navigation og bakkamera samt cruisecontrol, automatisk klimaanlæg, Traction Plus (ESP,ASR og Hillholder) kan leveres mod tillæg

Wingamm City Twin måler 599 cm i længden, 205 cm i bredden og 277 cm i højden. Totalvægt 3,5 t og en grundpris på 61.400 Euro.

Se YouTube video HER

Wingamm hjemmeside HER

Facebook HER

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)