Dobbeltpremiere på VW Grand California på Caravan Salon

24 Aug 2018
5196 gange
Dobbeltpremiere på VW Grand California på Caravan Salon Foto: Volkswagen Nutzfahrzeuge

Volkswagen Nutzfahrzeuge brænder et premiere fyrværkeri af på Caravan Salon 2018. Dobbelt premiere på Grand Californien: startpris på under EUR 55.000, -. Danske priser endnu ikke tilgængelige

På tærsklen til åbningen af Caravan Salon 2018 i Düsseldorf, præsenterede Volkswagen Erhvervsbiler tre nye autocampere: Grand Californien 600 som beskrevet i en tidligere artikel her på autocamper-info.dk, med et højtkonstueret tagkoncept og - som en fuldstændig overraskelse - Grand Californien 680 som en version med langsgående dobbeltseng i sovevafdelingen. Den nye store camper vil blive tilbudt både som en 6,0 - og 6,8 meter version. Basisprisen er på mindre end 55.000 Euro (Tyskland) for en Grand California 600 (130kw/177 hk med forhjulstræk og 8-trins automatgear). Derudover kan special modellen California 30 Years ses for første gang på en VW T6.

I foråret 2019 vil den nye Grand Californien baseret på VW Crafter komme i handlen og berige en verden af ​​Globetrottere med en af ​​de mest moderne autocampere i vor tid. Volkswagen Erhvervsbiler udvider udbudet med Grand California 680, til California-programmet og åbner et nyt spektrum af muligheder.

Grand California 600: Den 6 meter store autocamper har et soveområde med tværgående integreret seng (1.950 x 1.400 mm) bagtil. Eventuelt kan denne model også bestilles med en seng til børn i det nyudviklede høje tag - en ideel autocamper til familier. Hvis barneseng bestilles med, vil Grand Californien blive leveret automatisk med et stort panorama tag.

Grand California 680: Den 6,8 meter lange autocamper er leveret med sovemiljø i længderetningen i den bageste del, der giver et større soveområde (2.000 x 1.700 mm) og mere bagageplads. Grand Californien har i denne version et udvidet super-højt tag - en særdeles luksuriøs autocamper med et godt sted at sove og en masse plads til to personer til de store ture.

Besøgende på Caravan Salon i 2018 har indtil September 2, mulighed for at se de nye autocampere fra Volkswagen Erhvervsbiler i Hal 16 på Düsseldorf Messen.

Se mere HER

Kilde: Volkswagen Nutzfahrzeuge

Læs også artiklen om VW Crafter Grand California HER

Bedøm denne artikel
(4 bedømmelser)