Helt ny Eura Mobil Integra - 2019

Eura Mobil Integra Line - 2019 Eura Mobil Integra Line - 2019 Foto: Eura Mobil

For 2019-sæsonen præsenterer Eura Mobil en ny generation af den integrerede Integra Line i 3,5 ton-klassen. Med nyt udvendig og indvendig design og højkvalitetsudstyr demonstrerer den nye Integra Line sit familier tilhørsforhold til den integrerede Integra.

Eura Mobil bruger RIM produktionsteknologi til udvikling og produktion af for- og bagdele med højpræcisions komponenter, som også bruges i topserien. Kantet i forenden sammen med de dobbelte forlygter i de sorte kantede lygteholdere giver den dynamisk karakter af en moderne ny integreret autocamper. De nye komfortfunktioner inkluderer en elektrisk betjent afgangsventil til spildevandstanken, en Alde varmtvandsbeholder og en højdejustering for de centrale senge bagtil.

Desuden sidder spildevandsbeholderen i en isoleret og opvarmet dobbeltbund, der optimerer vinteregenskaberne. Et andet nyt komfortelement i serien er styring af elektrisk løfteseng (ekstraudstyr). Nye indbyggede rammevinduer med isolering fuldender opgraderingen af ​​Integra Line-modellerne. I det indre giver Eura Mobil sine kunder mulighed for at vælge mellem et naturligt chaletudseende med lyse vildt-eg look eller den elegante højglans dekor i en mørk, ædle træfarve.

Stort køkken med ergonomisk formet bordplade, rummelige siddegruppe med stuekarakter og toiletter med baggrundsbelyst regn-bruser er også garant for den stemningsfulde atmosfære i interiøret. Med nye gulvplaner i længde fra 6,99 til 7,42 meter starter den nye 2019-serie på € 72.500 eller fra omkring 900.000 danske kroner.

Link: Eura Mobil

 

Bedøm denne artikel
(3 bedømmelser)