Nissan afslører to camper van modeller i Madrid

Nissan Camperbus Nissan Camperbus Foto: Nissan

På vores himmelstrøg er vi ikke forvendte med at se japanere som campere, men nu har Nissan præsenteret hele to af slagsen, i samme segment som VW California.

Nissan pressenterede for nylig på Madrid Motor Show, to helt nye campere. NV300 og e-NV200, der gør det muligt for billister at holde ferie lige der hvor fantasien tager dem hen, selv en 0 emission model e-NV200.

NV300 kan forvandles til en camper med plads til fire personer, takket være hævetaget og med plads nok omkring siddegruppen. Nissan NV300 indeholder ligeledes et køkken og køleskab, samt vask med rindende vand og gasinstalationer til madlavning og varme.

Om natten kan Nissan Campere omdannes til et komfortabelt soveværelse, med afdækning for vinduerne og opvarmning. Der er to sovepladser, hvor bagsædet kan omdannes til en dobbeltseng på 1,8x1,18 meter og to pladser i hævetaget med en 3 cm tyk madras på 2,05x1,02 meter. Popup taget har store vinduer der bidrager til et lyst indre. Teltet er er lavet i Isoflex materiale med 7 lag, der sikre at der er behageligt varmt med ude temperature på 5-7 grader.

Vi du benytte campingbussen til vinterbrug er der mulighed for en dieseldrevet Wabesto Airtop 2000 som hjælpevarmer.

Ud over det tofarvede ydre, har camperne også markise og en cykelholder bagpå. Nissan Campervans kommer som udgangspunkt med forbrændingsmotor, men også en elektrisk camper baseret på e-NV200.

Derved er Nissan den første bilproducent med en elektrisk camperbus. Nissan´s elektriske version er baseret på Nissans varevogne og har en rækkevidde på 275 km, ifølge producenten.

Der er bodelsbatteri og tilslutning for 230 volt landstrøm.

Campingbussen fra Nissan er lavet i samarbejde med Campingbusspecialisten Bram Tecnologies i Barcelona. Selve indretningen er kendt stof i denne type campere.

Indtil videre er de nye campingbusser fra Nissan frigivet til salg i Spanien. e-NV200 starter på en pris på 34.104 Euro og NV300 på 28.857 Euro.

Nissan Global Newsroom

 

Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)