Italienske Etrusco på vej til Danmark

Etrusco autocampere Etrusco autocampere Foto: Etrusco

Danmark kan se frem til et nyt autocampermærke. Etruscos fødested ligger i San Casciano, nær Firenze i Italien. Produktionsanlæget er en af de mest moderne fabrikker i Europa, der producerer autocampere for og ejes af Hymer Group, der også producere de luksuriøse Laika autocampere.

De italienske producerede autocampere vil være til en pris, der giver meget for pengene. Etrusco vil som Hymer gruppens mærker fra Capron fabrikken - Sunlight og Carado, som Etrusco er baseret på, fås som både del- og helintegrede autocampere.

Oprindeligt var Etrusco beregnet til det sydeuropæiske marked, hvor mærket for fire år siden i forbindelse med Laikas nye fabrik, så dagens lys. Nu bevæger det sig mod nord, hvor med sikkerhed også svenskerne får lejlighed til at stifte bekendskab med autocamperne fra Toscana og Tyskland allerede har fået muligheden for det.

Hvem der skal forhandle Etrusco i Danmark, er endnu officielt uklart. Ifølge Etruscos dansksprogede hjemmeside, vil forhandlere snart blive annonceret.

Alle modellerne fra Itrusco vil kunne ses på Caravan Salon 2018 i Düsseldorf i perioden den 25. august til den 2. sebtember.

Se mere på www.etrusco.com

Bedøm denne artikel
(3 bedømmelser)