Carthago Chic C-Line 2019

Carthago Chic C-Line 2019 Carthago Chic C-Line 2019 Fotocredit: Lisa Geiger

Hos Carthago er meget ændret i de eksisterende modeller for modelåret 2019. Kernen er modellen Chic C-Line der fås som både halvintegreret og helintegreret autocamper. Både interiør og det udvendige er ændret i alle indretninger.

Carthago Chic C-Line

Ved første øjekast er fronten ikke ændret mærkbart. Først når man går rundt om autocamperen, falder den nye GfK-bagende i øjnene. De nye baglygter i en antydet C-form fuldender udseendet. Nyt er også side designet med et fremhævet C, der indkapsler mærket.

Med den nye dobbeltvirkende GfK-bagende er længden på af Chick C-Line forkortet med 13 cm, uden at det ændre på de indvendige mål i grundplanen, der forliver helt den samme
.
Når man kommer ind i de nye Carthago modeller, oplever man et revideret indre med blandt andet et nydesignet instrumentbord der giver en mere integreret oplevelse. Møbler i revidet look. På forespørgsel, er der bredere passage til førerhuset, hvor sidesædet er forkortet og bordet kan forskydes endnu mere. Stort badeværelse med separat toilet er efterhånden en selvfølge, i mange indretninger, og med håndklæde radiator, gulv til loft garderobeskab og varmvands gulvvarme er vi i luksusklassen.

Alle nye Chic C-Line kommer på et nydesignet AL-KO lavramme chassis. Det biver et par tommer mere plads i højden på dobbeltbunden. På enkelte modeller er der udvendig rum i dobbelbunden, mellem beboelsesdør og bagakse
.
Som helintegreret fås Chic C-Line i 11 indretninger, længder fra 6,85 m til 8,67 meter, samt 4 superior varianter.
Den delintegrerede Chic C-Line har 3 forskelige indretninger, og fås i længder på mellem 7,34 og 7,48 meter.

Se alle de nye Carthago modeller 2019 på Caravan Salon i Düsseldorf fra den 25. august til den 2. september

Carthago

Bedøm denne artikel
(4 bedømmelser)