Ny Knaus Van Ti Plus på MAN TGE

Knaus er kendt for innovation og den nyudviklede Van TI Plus 2019 model er Ingen undtagelse, med sine nye standarder. Knaus Van TI Plus er baseret på den helt nyudviklede MAN TGE, der kombineret med fordelene ved VAN TI gør den til en dynamisk, komfortabel og sporty autocamper. Standard modellen er udstyret med forhjulstræk og kan efter ønske bestilles med baghjuls- og firhjulstræk. På den måde opfylder den kundernes ønsker optimalt. Et “Plus” på sikkerhedssiden er nødbremse- og bjergkørsel assistent (Hill Hold Control), der er standard. Derudover er der mange hjælpesystemer til maksimal kørekomfort.

Multikollisionsbremse, der nedsætter bilens hastighed automatisk efter kollision og tænder automatisk havariblink, Sidevind assistent, Elektronisk stabiliseringsprogram og ABS, Flanke beskyttelse assistent der med 16 sensorer, der advare mod forhindringer og fodgængere rundt om køretøjet, Parkerings assistent der overtager parkeringen, Lane assistent, der advare mod at køretøjet er ved at forlade kørebanen, Træthedsgenkendelse, Vejskiltegenkendelse, bakkamera, fartpilot og fjerlysassistent. Dette mod merpris.

Den nye Knaus VAN TI PLUS fås fra næste modelår i to modeller som 650 MEG og 700 MF, der overbeviser med gennemtænkte detaljer. Interiøret har et markant design med møbler af høj kvalitet med en følelse af komfort. Førerhuset er harmonisk integreret i beboelsesdelen. Denne kan bekvemt adskilles fra soveafdelingen med en Plissé-rumdeler. Det rummelige badeværelse er udstyret med en drejelig håndvasksamt et stort skab og opbevaringsplads.

I 700 MF er der mulighed for to yderligere sikkerhedsseler efter ønske i L-siddegruppen. 650 MEG er der udtrækssæder i siddegruppen, der giver mere plads. Effektiv udnyttelse af rummet, skaber høj bo kvalitet i bodelen - med et kompakt ydre.

VAN TI PLUS betyder en unik følelse af bokomfort og en fantastisk køredynamik og sikkerhed gennem mange hjælpesystemer - alt sammen til et uovertruffen pris/ydelsesforhold. Knaus og MAN TGE er et helt nyt makkerpar inden for autocampere !

Se den på Caravan Salon i Düsseldorf fra den 25. august til den 2. september

Knaus Presse

Links: Knaus, MAN TGE

Se mere om Knaus Van TI Plus 2019 HER

Bedøm denne artikel
(3 bedømmelser)