Torsdag, 05 Marts 2020

Så er det blevet tid til dette års forårsfest hos Skandic Nordic Reisemobile i Scandinavienpark. Kom og oplev se de helt nye 2020 autocampere og campingvogne fra fx Hymer, Carado, Dethleffs og Pössl og en masse gode brugte campere og campingvogne til super priser.

Både værkstedet og butikken står klar med ekstra gode messe tilbud og de vil glæde rådgive og besvare dine spørgsmål. For dem der kunne være interesseret i at leje en autocamper er det også en god dag at kigge forbi. De nye modeller til udlejnignen står nemlig klar og der vil være ekstra gode tilbud på de to messedage. Igen i år vil der være forskellige udstillere som fremviser deres produkter som tilbydes til ekstra gode priser og der vil være mulighed for at nyde kaffe og kage eller fx også pølser samt udskænkning af øl og vand. Sidst men ikke mindst vil vi udlodde en masse flotte præmier, du skal blot deltage i vores konkurrence helt gratis hvor du fx kan vinde et gavekort på 731 € til køb af camping tilbehør

  • 50% rabat på udvalgte varer i butikken
  • gode tilbud i værkstedet og salg
  • Gratis autocamper vejning (efter aftale)
  • lækre kulinariske tilbud

I den velkendte og afslappede atmosfære kan du kigge rundt på pladsen med de mange autocampere og campingvogne, møde andre campingentusiaster, udveksle oplevelser og få inspiration til nye rejsedestinationer. Benyt lejligheden til at finde ud af kvaliteten af vores autocampere og campingvogne og se på alle de køretøjer du ønsker. Vi viser spændende produkter og har forberedt gode tilbud og rabatter til dig.

Og det er den 21-22 marts fra 10-17. Download Flyer HER

Udlejnings Flyer HER

Skandic & Nordic Reisemobile GmbH
Scandinavia-Bogen 4
24983 Handewitt

Ved Scandinavian Park - One stop to shop

Vi ser frem til dit besøg!

Team Skandic & Nordic Reisemobile 

Links:

Skandic Nordic
Skandic Autocamper

Udgivet i Information