Torsdag, 19 Marts 2020
Torsdag, 19 Marts 2020 14:39

Autocamper Show har vokseværk

Arealet udvides med 4000 kvadratmeter på Danmarks første ”rene” autocamper-udstilling, som finder sted i efteråret i Fredericia

I weekenden den 30. oktober-1. november byder MESSE C indenfor til et nyt slaraffenland for det hastigt voksende autocamper-folk i Danmark, når Autocamper Show åbner dørene til mindst 120 af de nyeste autocampere og campervans. Dertil kommer en lang række udstillere med udstyr, services, udlejning og rådgivning målrettet mod det frie liv på fire hjul.

Opbakningen til det nye forum har været så markant fra alle de store importører samt udstillere, foreninger og organisationer på området, at udstillingsområdet nu udvides med 4000 kvadratmeter. Autocamper Show rykker således ind i MESSE C’s kæmpe Hal A, hvor der er 16.000 kvadratmeter til rådighed.

Opsparet trang til eventyr
Det er en god nyhed i en ellers vanskelig tid præget af den omsiggribende Coronavirus, konstaterer Charlotte Buus, projektleder i MESSE C:
- Både vores messecenter og autocamperbranchen er – lige som alle andre naturligvis udfordret af situationen lige p.t. Men med mere end syv måneder til start er vi overbeviste om, at en mere normal dagligdag har indfundet sig til den tid.

- Autocamper Show bliver en ideel lejlighed for branchen til at hente noget af det tabte ind igen, og jeg tror også, rigtig mange danskere vil have en opsparet trang til ferie og eventyr, gerne i en autocamper, mener Charlotte Buus.

Spændende foredrag
Ud over fristende nye køretøjer og udstyr byder messen på en række spændende foredrag om netop eventyr i det store udland. Fotograf og grafiker Anja Robanke fortæller om at leve, rejse og arbejde i sin autocamper ”Bumle”, og den tidligere sportsdirektør i Brøndby, Troels Bech, fortæller om at tage på jordomrejse med sin store familie.

Autocamper Show har en stærk komite af fagfolk til at hjælpe med at skabe det bedst mulige set-up for branchen og de besøgende – og gruppen er netop blevet udvidet med Jens Bren dstrup fra Camping Outdoor Danmark og Anne-Vibeke Isaksen fra Dansk Camping Union, fortæller Charlotte Buus.

Autocamper Show finder sted i MESSE C Fredericia den 30. oktober og 1. november 2020. Se evt. mere på www.autocampershow.dk.

Udgivet i Information
Torsdag, 19 Marts 2020 14:28

DCU lukker sine 22 campingpladser

Situationens alvor taget i betragtning har DCU valgt at udskyde åbningen af campingpladserne til d. 30. marts 2020 og lukke de vinteråbne pladser indtil da. Vi kender endnu ikke alle konsekvenserne af denne beslutning, så ingen valg er lette lige nu. Vi føler dog en moralsk forpligtelse til at støtte indsatsen mod coronasmitten, selvom vi på alle tænkelige måder har været ”dukse” og gjort ALT og mere til ift. myndighedernes retningslinjer. Vi gør det for at passe på vores gæster og ansatte.

DCU udsætter åbning til 30.3.2020

Er du sæsongæst, skal du kontakte din campingplads for at høre, hvordan vi gør på den enkelte plads.

Hvis du har booket en ferie hos DCU i perioden frem til 30.3., kan du flytte ferien til en anden periode ved at kontakte campingpladsen.

Hvis du ønsker at afbestille en allerede booket ferie, træder DCUs almindelige afbestillingsregler i kraft

Vær opmærksom på, at der er meget travlt i disse dage, men alle får svar, og vi finder en løsning, selv om det kan tage lidt tid.

Vi takker for din forståelse.

Du finder kontaktinfo på alle vores campingpladser her: https://www.dcu.dk/dcu-campingpladser

Udgivet i Information

I San Francisco, Californien kommer autocampere nu på en noget anderledes opgave i forbindelse med den verdensomspændende Covid-19 coronavirus. Myndighederne i San Francisco har arbejdet på at stille boligmuligheder til rådighed for raske og mildt syge, der er testet positive for det nye coronavirus, men som ikke har trygge rammer for selvkarantæne, fordi de er hjemløse eller bor i kvarterer hvor de er tæt på hinanden.

Efterflere bekræftede coronavirus sager i San Francisco, stillede myndighederne ca 30 autocampere til rådighed, som skal fungere som midlertidige “isolationsboliger” for dem der ikke behøver at blive indlagt på hospitalet.

De 30 autocampere har tilsammen en værdi på 440.000 USD er blevet leaset til slutningen af juni måned og finanseret igennem Borgmester London Breed’s nødfond.

Autocamperne har indtil videre base på Presidio of San Francisco, der er en tidligere militærbase, og nu fritidsområder i nærheden af Golden Gate Bridge, hvorfra de kommer ud hvor der er behov for dem. (Kilde: sfchronicle.com)

Udgivet i Information