Tirsdag, 17 Marts 2020

Elektrisk lukkehælp af skydedøren, har gennem flere år været forbeholdt Pössl, Globecar, Globecar og Clever og ligeledes været en del af salgsargumentet for disse mærker. Den store skydedør, der i kassevogne kan være lydmæssigt ret voldsom når den skal lukkes.

Nu er muligheden der for alle andre mærker som eftermontering. Derved vil du være i stand til at lukke skydedøren på både Ducato, Jumper og Boxer helt stille.

Døren hjælpes det sidste stykke af en lille elektrisk motor når skydedøren låses og den ellers høje lyd erstattes af et lille klik, lidt hen i retning af skuffer med softlock. Med et lille skub af skydedøren køre den i indtil den bliver fanget og lukket helt af SoftClose systemet.

Virksomheden der har gjort dette muligt er det tyske firma AST - Technik. For 450 Euro kan man købe alle delene og firmaet har lagt videoer op på deres hjemmeside der viser skridt for skridt, hvorledes delene monteres, eller man kan lade et værksted montere SoftClose systemet. Følgende varevogne: fra byggeår 2006/04 Fiat Ducato Citroën Jumper, Peugeot Boxer kan benytte eftermonteringen.

Link AST - Technik

Udgivet i Udstyr Artikler