Fredag, 13 Marts 2020

At se en fabriksny Niesmann+ Bischoff Flair 920 ek på danske nummerpladser er ikke set før. Nu er det en kendsgerning og et tegn på at autocampere ikke kun bliver mere kompakte, men også går den modsatte vej. Autocampere over 3.500 kg er ikke længere et særsyn i Danmark, men det er til gengæld den 9,2 meter lange version af den prisvindende og klassens mest sikre Niesmann+Bischoff Flair. Herunder fortæller Jesper og Linda Bjørnholt, der i forvejen har kørt autocamper i 7 år, om deres meget positive møde med både Niesmann+Bischoff i Tyskland og Camping Parken, Herning.

Mødet med Niesmann+Bishcoff Flair i Norge var starten på en spændende rejse.

Så kom den første Niesmann+Bischoff Flair 920 til Danmark på danske plader, efter en lang og spændende oplevelse og rejse sammen med Camping parken i Herning. Denne oplevelse kunne vi godt tænke os at dele med andre der har interesse i høj kvalitet og finish.

Det hele startede for ca. 3 år siden, da vi var på ferie i Norge og måtte holde tilbage for sådan en vogn, da vi var på Lofoten. Vi opsøgte en forhandler i Oslo, hvor de oplyste at den på dette tidspunkt ikke kunne forhandles i Danmark. Vi tager nogle brochurer med hjem og begiver os til Camping Parken, som vi tidligere har handlet autocamper hos, med stor fornøjelse, og spørger om de kan skaffe sådan en vogn til os. Lidt stille blev der, men de ville arbejde kraftigt på sagen og mente at der nok skulle findes en løsning. I februar 2019 blev de eneforhandler i Danmark af Niesmann+Bischoff, til stor glæde for os.

Her starter vores rejse. Indehaverne af Camping Parken Herning inviterer os til åbent hus på Niesmann+Bischoff fabrikken i Tyskland og det var et rent slaraffenland. Vi fik noget at spekulere over, da vi kom hjem. Nu skulle valget så tages omkring hvad vogn vi kunne tænke os, så med en masse møder og kommunikation frem og tilbage med Camping Parken, fik vi de små detaljer på plads.

Vores ønske var at komme på fabrikken igen for at se alle de muligheder der var på markedet. Vi fik en aftale i hus med Camping Parken og Niesmann+Bischoff.  Vi møder nu ind på fabrikken sammen med Indehaver af Camping Parken og får tildelt en agent og et mødelokale og det var en sand fornøjelse. Der skulle tages stilling til alt, lige fra om vi ønskede knapper i puder eller ej til om vil ønskede matte eller blanke låger, farver på aftenbelysning m.m.

Vi havde mange ønsker udenfor standard, som blev løst, som f.eks. elkomfur frem for gaskomfur, hvilket krævede en specielt støbt bordplade, markisen skulle rykkes længere frem på bilen, diverse ekstra kabler til eget brug skulle trækkes rundt i vognen osv. Dette helt uden problemer.

Da alle detaljer var på plads skrev vi købskontrakt med Camping Parken og derefter startede en glædelig ventetid, da bilen ikke r hyldevare og først skulle produceres. Da bilen ankommer 6 mdr. senere til Camping Parken går vi ind i sidste led inden leveringen og denne opgave klarer Camping Parken til UG. Hele vejen igennem forløbet har vi et tæt samarbejde med Camping Parken.

Så med disse ord kan vi varmt anbefale Camping Parken Herning.

Med venlig hilsen
Jesper og Linda Bjørnholt

Links:

Camping Parken Herning
Niesmann + Bischoff


Jesper Bjørnholt (tv), Linda Bjørnholt i døråbningen, samt peronale fra Camping Parken Herning

Udgivet i Autocamper nyheder