Mandag, 09 September 2019
Mandag, 09 September 2019 18:54

To nye forhandlere af Knaus autocampere.

Der er grøde i udvidelserne af danske autocampforhandlere. Fra 1. September 2019 er forhandlingen af Knaus autocampere blevet udvidet med ikke mindre end to nye Knaus autocamperforhandlere og er derved oppe på tre, alle beliggende i Jylland.

Campinggården Ormslev i Viby ved Århus og Antons Campingcenter i Videbæk skal sammen med PB Autocamper i Allingåbro fremadrettet repræsentere salget af de tyske Knaus autocampere.

Knaus tilbyder et bredt sortiment af autocampere, fra de kompakte små citycampere (CUV) og til de store autocampere med tandemaksel.

Alle Knaus modeller udstyres fra 2020 med BWT vandfilter for den højeste ferskvandskvalitet. Knaus blev på den netop afholdte messe i Düsseldorf vinder af prisen “Goldener Reisemobil” med modellen Van Ti Plus af Auto Bild Reisemobil. Knaus er for modellerne til 2020 blandt andet aktuel med den helt nye integrerede Knaus L! VE

Links:

Campinggården Ormslev
Antons Campingcenter
PB Autocamper
Knaus Danmark

Udgivet i Information
Mandag, 09 September 2019 13:40

Weinsberg udvider med ny autocamperforhandler.

Til sæsonen 2020 der startede den 1. September 2019, udvider Weinsberg med en en helt ny autocamperforhandler.

Sammen med den eksisterende Weinsberg autocamper- forhandler PB Autocamper i Allingåbro, skal Camping-Specialisten.dk i Lind ved Herning nu også repræsentere det i forvejen kendte og prisstærke mærke Weinsberg på det danske marked.

Camping-Specialisten, som i forvejen forhandler Weinsberg campingvogne, ser store nye muligheder i at få autocamperdelen med ind i butikken og ser frem til et godt samarbejde med den eksisterende forhandler-kollega.

Knaus Tabbert GmbH er en af de førende producenter af fritidsbiler i Europa med hovedkvarter i Jandelsbrunn. Weinsberg udbyder følgende serier: CaraTour, CaraBus, CaraCompact, CaraSuite, CaraLoft, CaraHome, Den nye Edition (Pepper) og den nye integrerede CaraCore

Wrinsberg kassevogne fås fra kr. 481.400 inkl afgift og moms. Autocampere fra kr. 591.400 inkl moms og afgift

Links:

Wensberg Danmark
PB Autocamper 
Camping-specialisten

Udgivet i Information