Onsdag, 04 September 2019
Onsdag, 04 September 2019 15:49

Hymermobil B-klasse MasterLine 880

Med Hymermobil B-Klasse MasterLine i 780 og 790-indretninger har Hymer GmbH & Co. KG allerede sat nye standarder i premiumsegmentet i år. Fordi det integrerede kombinerer avanceret konstruktionsteknologi og udstyr af høj kvalitet med unik design. Med B-ML 880 præsenterer Hymer nu en ny indretning, der er uden sidestykke: Med en imponerende længde på 8,89 meter og en bredde på 2,35 meter er det den første med tandemaksel, der bruger SLC-chassis lavet af Hymer. På grund af sin størrelse får køretøjet en helt ny pladsfølelse uden at ofre noget på kørekomfort, hvilket sikres af den stabiliserende effekt af tandemakslen.

Både i udseende og interiør imponerer B-ML 880 med sine imponerende dimensioner. Med MasterLine-sortimentet har Hymer kombineret ekspertisen og de bedste elementer til et køretøj. Den nye 880 indretning repræsenterer et ekstra løft, der imponerer med sin unikke kørseldynamik og når den velkendte Liner-klasse med hensyn til komfort og funktioner.

Intelligent rumindretning for eksklusiv opholdskomfort

I det indre betyder det en endnu mere rummelig følelse af plads kombineret med maksimal opbevaringsplads. Indgangsdøren er rykket bagud og åbner således i mellemrummet mellem siddegruppen og køkkenet. Sidesofaen er nu 30 centimeter større, og arbejdsfladen i vinkelkøkkenet har også fået 20 centimeter mere i bredden. For eksempel kan en kaffemaskine nu placeres ved siden af komfuret. Et halvhøjt apotekerskab bidrager med yderligere opbevaring.

For første gang har B-ML 880 to skabe. For eksempel kan garderobeskabet i stuen bruges til udendørs tøj, mens det rummelige dobbeltdørs eksemplar af et salonbadeværelse fungere som  walk-in garderobe. Badeværelset i sig selv får ny indretning: Vasken inklusive spejlskab med integreret belysning ligger nu i et separat område ved siden af bruser med ægte glasdøre. Dette skaber mere plads i toiletrummet, som er udstyret med en åben hylde, en håndklæderadiator og et ekstra vindue. For ekstra privatliv kan stuen adskilles fra soveområdet.

Grundplan 880 har to komfortable enkeltsenge i bagenden, mere end to meter lange og næsten 90 centimeter brede, hvor hver fodende skjuler yderligere en garderobe. Kunder, der har brug for yderligere lagerplads, finder dette i ialt tre rum i gulvet. Boligarealet, badeværelset og køkkenet, med kombinationen af den lyse Grand Oak møbeldekor med elementer i moderne hvid supermat og den mørkere Velvet Ash skaber en harmonisk og hjemlig farvesammensætning. Omgivelsesbelysningen bidrager til den følelsesmæssige atmosfære om bord i de øverste opbevaringsskabe, under køkkenbordet og soklen, som nu kan dæmpes. Derudover kan belysningen betjenes i hele køretøjet via en central placeret kontakt i sengen ved bagenden og ved sænkesengen.

Unikt udvendigt design på tandemaksel

Som det første køretøj i Hymer-porteføljen med tandemaksel på SLC-chassis realiseres ikke kun længden på næsten ni meter, men også en tilladt totalvægt på op til 5,5 ton med enorme nyttelastreserver. Derudover opnås en særlig stabil kørsel og en sammenlignelig kørekomfort med kompakte autocampere. Hymer er afhængig af den afprøvede kombination af Mercedes-Benz Sprinter Powehead med 177 hk dieselmotor og SLC-chassis. Dette sammen med 6-trins manuel gearkasse eller 9-trins automatisk gearkasse muliggør komfortable kørehastigheder med optimal kørekomfort samt optimeret brændstofforbrug. Hjælpesystemer, såsom en aktiv bremseassistent eller DISTRONIC aktiv distanceassistent, sikrer også en høj grad af sikkerhed.

Foruden den store panoramiske forrude er det redesignede forparti højdepunktet: De synlige kanter tager linjerne på forlygterne og fører dem ind i den udstrakte sidekontur. Det lidt pileformede forparti integrerer akselafstanden ideelt. Den sorte kølergrill af høj kvalitet, den blanke kølerramme med krom og LED-tågelygter understreger det sporty og eksklusive udseende. Den smukke afslutning er 3D-glasfiber bagenden med integrerede baglygter og selvbærende garage. 

Hymermobil B-klasse MasterLine 880 vil være tilgængelig fra begyndelsen af 2020.

Kilde: Hymer

Udgivet i Autocamper nyheder