Torsdag, 01 August 2019

En autocamperplads i Potsdam i nærheden af Berlin der lukkede sidste år, er igen åben for besøgende autocamperturister. En overnatning koster 10 Euro per nat. Herfra er ligger den gamle bydel i centrum, slottet Sanssouci og parkanlægget indenfor gå afstand.

To unge iværksættere har overtaget parkeringspladsen Am Krongut for autocampere der lukkede i 2018. De unge mennesker  meddeler på autocamperpladsens hjemmeside, at de agter at drive pladsen med engagement for at vække pladsen til live igen. Målet med autocamper parkeringspladsen er at skaffe de talrige autocamperturister der vil besøge delstaten Brandenburgs hvedstad Potsdam.

Autocamperpladsen Am Krongut er beliggende på et af de smukkeste steder i Potsdam og det er muligt at nå mange attraktioner indenfor gå afstand af det historiske centrum. Pladsen er rolig beliggende uden større færdselsåre og omgivet af grøn beplantning. Restauranter, butikker og offentlig transport ligger inden for få minutters gang og der er ligeledes gode cykelmuligheder.

De nye indehavere er interesseret i at forbedre kvaliteten og udstyret på deres nyåbnede autocamperplads og dermed gøre den endnu mere attraktiv for de gæstende autocampere. De unge iværksættere bekymre sig ligeledes om sikkerhedden der er sikret med et kamera. Om aftenen er pladsen godt oplyst og en sikkerhedsvagt sørger for gæsternes sikkerhed.

Der er plads til 65 autocampere, mulighed for reservation. Der er i øjeblikket ikke mulighed for forsyning og tømning. Strøm koster 50 Cent/kWh. Hunde tilladt. Pris 10 Euro. Tmebetaling 2 Euro/time

GPS-Koodinater: 52°24'57.2"N, 13°01'48.6"E / 52.415878, 13.030173

Link: Potsdam Tourism

Adresse:

Wohnmobilstellplatz Am Krongut
Potsdamer Straße 196,
14469 Potsdam, Tyskland
Telefon: +49 331 60147154

E-mail: 

Hjemmeside: www.wohnmobilstellplatz-potsdam.de/