Artikel filtreret på dato: Søndag, 09 Juni 2019

Allerede inden starten på sæsonen 2020, præsenteres den nye Bürstner Lyseo M harmony Line, baseret på Mercedes-Benz Sprinter. Autocamperen forener Bürstners mærke værdier med harmonisk indretning, ergonomiske løsninger og intelligent rum udnyttelse, som ikke før er set på et Mercedes chassis.

Bürstner Luseo M er et kompakt køretøj på under 7 meter som fås både med manuel og automatisk gearkasser. Lyseo M er bygget på et Mercedes Sprinter højramme-chassis med baghjulstræk. Camperen kan ligeledes leveres med Mercedes teknologi som sidevindsassistent, hill start assistent, aktiv bremseassistent med mere.

Bürstner Lyseo M er Mercedes i Bürstner stil med en usædvanlig indretning, materialer i høj kvalitet og nye postringskombinationer. Nyudviklet Skyroof ( Ikke i forbindelse med sænkeseng). Med sit lys- og vidueskoncept virker Lyseo M i dagtimerne rummelig og lys og bliver om natten til en en hyggelig oase, der takket være de nye vario rollos skærmer mod nysgerrige blikke. I soveområdet er vægbeklædningen med nyudviklet stemningslys et blikfang.

Lyseo M starter med to indretninger - 660 og 690 G der hver især kendetegnet med deres udnyttelse af rummet.

Lyseo M 660

660 har en seng i længderetningens ene side (Fransk seng) med praktisk ind- og udstigning, der er gjort mulig med den reducerede garderobe og med valgfri sænkeseng over siddegruppen. Derved giver det sovemulighed for fire personer. Det store køkken fås med ovn-komfur kombination. Et nyudviklet flex badeværelse med svingbar vask sørger for en rummelig bruseoplevelse.

Lyseo M 690 G

En perfekt autocamper til 2 personer med enkeltsenge og der kan udvides med en enkelt sammenklappelig seng. Det rummelige koncept for denne indretning. Stort badeværelse med bevægelsesfrihed. Langkøkken med ca 103 cm arbejdsplads og separat komfur og vask

I begge modeller er der god bagageplads, og LED belysning. Magnetliste og magneter på glas. Startprisen for begge modeller er 66.990 Euro eller ca 850.000 kroner.

Den nye Bürstner Lyseo M præsenteres på Caravan Salon i Düsseldorf 2019

Se mere: Flyer Lyseo M Harmony Line

Bürstner


Lyseo M Harmony Line 690 G

Udgivet i Autocamper nyheder