Artikel filtreret på dato: Fredag, 07 Juni 2019

Producenterne står i kø i øjeblikket for at præsentere deres 2020 program og således også luksus mærket Carthago, der lige har præsenteret deres 2020 nyheder.

Den nye Mercedes-Bentz Sprinter kommer nu også hos Carthago fra 2020. Modelserien E-Line / S-Line udvider med innovative og ekslusive højteknologiske komponenter og tilvalg af Mercedes-Benz Sprinter som nyt basis køretøj på E-Line, indretninger og komfortudstyr.

Europas førende autocamper premiummærke præsenterer sine nyheder for modelåret 2020. I centrum står “New Generation” af modelserien Chartago E-Line / S-Line. Modelprogrammet udvider med den nye Mercedes-Benz Sprinter som basis køretøj. Højtydende forlygter med LED teknologi og bodelsbatterier med Lithium-Ion teknologi der forsyner højteknologiske komponenter. Udover Fiat på Alko lavramme chassis (E-Line) kan kunderne nu vælge Sprinter som basis og Iveco Daily (S-Plus).

Begge har fået en ny front med bla LED lygter og et mere sporty look. Forruden er blevet hele 13 centimeter højere, hvilket giver et endnu bedre overblik. I førerhuset er instrumentbrættet redesignet og der er mærkbare ændringer gennem siddegrupper, baderum og soveværelse. Møblerne har fået helt nyt design der findes i to varianter. Kombinationen af alle de nye tiltag resulterer i en uovertruffen fascinerede autocamper.

Carthago Chic E-Line kommer med fire Sprinter - og fem Ducato modeller. Carthago S-Plus tilbydes i tre modeller.


Carthago E-Line med nyt interiør 2020.

Yderligere nyheder i 2020 fra Carthago

C-Compactline og C-Tourer. Her får de smalle integrerede modeller fra Carthago en ansigtsløfning (Facelift) med blandt andet en helt ny front og slanke mål, premium teknologi og den laveste vægt i sin klasse. I foryngelseskurene har C-Compactline også tabt et par kilo. C-Tourer delintegreret fås med Skyview tagvindue over siddegruppen

Carthago Chic C-Line er Carthagos bedst sælgende modelrække. Denne model kan bestilles fra 2020 med Mercedes-Benz Sprinter. Den “overlegne” modelrække fås fra 2020 med LED forlygter og som ekstra med Lithium-Ion batterier.

Carthago liner-for-two med sin eksklusive to-personers indretning er skræddersyet til luksusrejser for par. Ekstra udstyrspakke kaldet  Office & TV hvor to personer uafhængigt af hinanden kan bruge rummet i førerkabinen og siddegruppen til at se fjernsyn eller lave kontorarbejde.

Cathago


Carthago C-Tourer 2020

Carthago C-Compactline 2020

Udgivet i Autocamper nyheder