Artikel filtreret på dato: Torsdag, 06 Juni 2019

Knaus kan nu supplerer den succesfulde L!VE serie, med en integreret model. Siden Introduktionen af L!VE modelserien i 2018, er der allerede delintegrerede og alkovemodeller med navnene TI, Wave og Traveller. Ifølge Knaus CEO Gerd Adamietzki er den nye L!VE I en slags videreudvikling af den halvintegrerede og dermed den perfekte model til at skifte til kategorien af integrerede autocampere.

Tit og ofte bestemmer man sit køb ud fra købsprisen og den er for denne nye Live model kalkuleret relativt billigt. Den starter ved den tyske pris på 59.990 Euro. Hvis man i den pris forventer at sænkesengen og moderne LED lygter er sparet væk tager man fejl, det er inkluderet i standardudstyret.

Ikke desto mindre er der selvfølgelig udstyr der forbedrer komfort og udseende, men samtidig øger prisen, som blandt andet Style-pakke der indeholde  en krom gitter, carbon-look og sortgrå foliering og smarte paneler.

Teknisk set er Knaus L!VE I baseret på Fiat Ducato ligesom resten af modelrækken. I 2020 vil der være to versioner, modellen 650 MEG og 700 MEG med enkeltsenge og længder på 6,49 og 6,99 meter og begge med en tilladt totalvægt på 3.500 kg og derved kan indehavere af et B-kørekort føre bilen.

Autocamperen er udstyret med 4 selepladser, men kan som option huse 6 sengepladser og dermed 2 ekstra pladser til gæste besøg. Dette gøres ved at der mod et tillæg i prisen monteres et søjlehævebord der monteres ved L-siddegruppen. Hvide overflader på skabe, skuffer og døre, udstyret med metalhåndtag og soft-lock. Samlet set efterlader interiøret et højkvalitetsindtryk, der også suppleres af LED belysning.

Knaus har tænkt meget på detaljer som blandt andet opbevarings net, billetholder og holder for møntopbevaring.142 liter Slim Tower køleskab med energivalgs automatik eller som tilvalg det større køleskab på 177 liter i den større 700 MEG

Bege modeller i Knaus L!VE I serien kan mod ekstrapris leveres med ekstra komfortable forsæder. ALDE-varme pg gasflaske udtræk. Mulighed for cykelstativ monteret på chassiset og med en bæreevne på 100 kg.

Fra 2020 vil alle køretøjer fra Knaus Tabbert blive leveret med BWT (Best Water Technology) vandfilter.

Præsenteres på Caravan Salon i Düsseldorf fra den 30. August til den 8. September 2019.

Se mere under menupunket "Aktuelles" på Knaus website

Udgivet i Autocamper nyheder