Artikel filtreret på dato: Mandag, 03 Juni 2019

Med en specialmodel med navnet Grey Selection 150 og den nye delintegrerede LMC Element præsentere LMC deres nyheder for modelåret 2020.

LMC´s nye skud på stammen hedder “Element” og betegnes som ung, fleksibel og dynamisk. Det nye friske skud lanceres i første omgang i to grundplaner med modellerne T668 G og T758 G. Dynamiske køreevner, letvægt, fleksibel kendetegner de to nye i LMC familien.

Generøs rummelighed og kloge detaljer

Med den nye Element serie på Fiat Ducato vil LMC blande sig i indstigerrsegmentet fra 2020, hvor modellen T668 G er en delintegeret autocamper med en længde på 6,98 meter og en bredde på 2,32 meter i bredden. Den samme bredde har modellen T758 G, men den er lige under en halv meter længere med en samlet længde på 7,41 meter. Den længste model har en langsiddegruppe lige bag førerhuset, Et foldebord sikrer, at der er mere plads til at bevæge sig ved siddegruppen. Skuffen til den nyudviklede tv-enhed i indgangs området fungere som opbevaringsrum, der er tilgængelig inde- og udefra. Køkkenet imponerer med omhyggeligt koordinerede enheder og et komfur med tre brændere med glasafdækning og en vask. Bag køkkenet er det todelteIte XXL-format baderum, med separat bad og toilet. Multi-zone memory koldskum madrasser sørger for fremragende sovekomfort.

Ståhøjden i LMC Element er 2,12 meter. For at lette indgangen er den ekstra brede indgangsdør sænket og har lav indstigning. Døren er udstyret med affaldsbeholder, der er integreret i døren.

Tag og gulv i den opbyggede beboelsesdel er lavet af glasfiber. Et stort vindue i autocamperens T-Hood tillader dagslys til det indre. For bedre udsyn bagud, er de udvendige spejle udvidet. Til at komplimentere  standardudstyret fås der ti specialudstyrspakker som f.eks Avangarde-pakken der indeholder en garagedør og en opbevaringsrumsklappe på førerens side og vinterpakken der indeholder luftcirkuleretopvarmning og gulvvarme.

Yderligere to planløsninger følger med præsentation på CMT messen i Stuttgart i januar 2020.

LMC


LMC Element T758 G

Yderligere nyhed fra  LMC: Limited edition model Grey Selection 150

Med førerhus malet i den elegante farve “Expedition Grey” og Fiat Ducato chassis. Grey Selection 150 modellen har en samlet længde på 6,99 meter og en totalvægt på 3.500 kg. Ifølge LMC har modellen meget standardudstyr der normalt er til ekstrabetaling. Ud over det nye ude og indedesign er den udstyret med memory koldskumsmadrasser, rygventilerede møbler, tre gasbrændere, et 140 liter køleskab, et manuelt styret klimaanlæg. Den leveres også med Garmin navigator, cruisecontrol og stort skyroof. Der også multifuntionelle mørklægning af vinduer. Standard udstyret omfatter også opvarmede og isolerede spildevandstank. Markisen er udstyret med belysning.

Tre skræddersyede opgraderingspakker:

Udover de høje kvalitetsstandarder - som omfatter en tolv års tæthedsgaranti af den opbyggede bodel- tilbyder LMC tre skræddersyede opgraderingspakker med ekstraudstyr til Grey Selection 150. "Vinterpakken" omfatter gulvvarme, et vandbåret centralvarmesystem og kantsyet tæppe i førerhus og opholdsstue, for eksempel. "Chassis Design Pack" inkluderer Alufælge, ASR og ESP med Traction +, et multifunktionsrat og automatisk klimaanlæg i førerhuset. Den tredje pakke ekstraudstyr til denne LMC-Limited edition modellen er "Ready-til-Go" -pakken, som tilbyder en 20 "LED-skærm med triple tuner og en dvd-afspiller, et satellitsystem og en cykelholder til tre cykler.

LMC

 

Udgivet i Autocamper nyheder