Torsdag, 27 Juni 2019

Garmin introducere Camper 785 MT-D til campingentusiaster, der er en avanceret GPS-navigatorder for føste gang er udstyret med et integreret Dashcam, til at registrere ulykker, men også advare om frontale sammenstød eller utilsigtet vognbaneskift. Den registrerer hændelser under kørslen og leverer optagelser i høj opløsning på en 7-tommer multitouch glasskærm. Den nye navigator kan beregne køretøjsspecifikke ruter i 46 lande i Europa, herunder ruter tilpasset størrelsen på autocampere og deres vægt, med advarsler som brohøjder, skarpe kurver, stejle stigninger og meget mere.

Understøttelse af sikkerhedsfunktioner

Hvis der opdages en ulykke, startes Dashcam og takket være den integrerede GPS fås information om hastighed, position, kørselsretning, dato, klokkeslæt og sted. Sammen med det trådløse Garmin BC35 bakkamera - det kan også være et tredieparts kamera - er der synlighed bag køretøjet, der letter manøvrering ved baglænsrettet kørsel. Den integrerede autocamperhjælp advarer blandt andet mod rådyr, niveauovergange, kurver og vejkryds.

Adgang til autocamper og campingdatabaser

For at hjælpe dig med at finde de bedste steder til et pitstop indeholder Camper 785 en stor database med campingpladser fra ACSI og NKC Campercontact og gratis overnatningssteder fra Trailer's Park, som du kan filtrere efter pris, faciliteter og meget mere. Navigatoren viser også rastepladser og andre faciliteter på ruten. Søg efter dem ved blot at bruge din finger til at panorere hen over kortet. Få adgang til flere oplysninger, og find lokale interessepunkter fra TripAdvisor, Foursquare med mere.

Smart funktioner og real-time tjenester

Med Garmin Drive App kan Camper 785 MT-D parres med smartphone. Derefter kan indgående meddelelser som mail, aftaler, nyheder og mere vises direkte på Navi-displayet. Via den mobile dataplan modtager Navi realtidsydelser som trafikforsinkelser, vejr- eller benzinstationpriser langs ruten. For trafikoplysninger uden app og smartphone gives den integrerede trafikmodtager (Garmin Digital Traffic eller TMC). Der er også en integreret Bluetooth håndfri funktion med talestyring. Desuden har den nye Navi en forudinstalleret browser. Software og kortopdateringer udføres via det integrerede WLAN.

Pris vejledende: 4.450 kr

Garmin

Udgivet i Udstyr Artikler