Lørdag, 22 Juni 2019

Knaus udvider sin CUV Boxstar serie med to indretninger med højt tag. Boxstar 600 Street XL og 600 Lifetime XL har nu op til fire sovepladser. CUV er Knaus måden at omtale kassevogne på og det står for “Caravan Utility Vehicle”. Det høje tag giver en følelse af endnu mere plads og rigeligt med højde uanset person størrelse, og takket være store ovenlysvinduer bliver rummet lyse. Den invendige højde er på 2,38 meter og den ydre længde er på 5,99 meter og 2,05 meter i bredden.

Taget har en integreret opbygning i GFK, hvilket betyder at hvis der ønskes montering af klimaanlæg eller satellit antenne kan det integreres i taget. Taget består af en sandwich der er godt isoleret mod både kulde og varme.

Langsgående eller tværgående senge

I camperens bagende har begge Boxstar 600 XL indretninger to af camperens 4 sovepladser. I 600 Lifetime XL er der to langsgående senge, der måler 1,89 x 0,85 cm og 2,00 x 0,85 meter og i 600 Street XL er der en tværgående seng der måler 1,94 x 1,45/1,40 meter. Sengene har komfortable koldskummadrasser, tekstil sidevægspaneler, inddirekte LED-belysning med farveskift og mange opbevaringsrum og skabe med soft-close funktion der sikre et komfort niveau.

De to sovepladser under taget skubbes let til sovestilling med Comfort-Slide teknik. Madrasserne er stablet oven på hinanden i forenden over førerhuset. Når man ligger i sengen er det let at nyde stjernehimlen gennem de to ovenlysvinduer i taget.

Det lille tekøkken er med vask i stål og to brændere i komfuret og placeret i passageriden bag skydedøren.

Det kompakte badeværelse har et sidevindue, et kassette toilet, et brusebad og en håndvask. Opbevaringspladsen er tilstrækkelig takket være lukkede opbevaringsrum og åbne hylder.

Siddegruppen, hvor vendbare forstole indgår, kan også benyttes selv om der er børn der sover. Bordet er sidehængt og er også uden bordben ret stabilt, men det står bedre med bordben, når bordudvidelsen benyttes over mod passagersædet. Så har alle de medrejsende god plads ved bordet.

Kørekomforten er forbedret med Head-Up display der fås i køretøjer fra Knaus i 2020. 600 Street XL leveres med 90 liter køleskab, mens Lifetime leveres med 70 liter køleskab.

Basis køretøj: Fiat Ducato Multijet med 120 hk

Begge de to modeller med højt tag bliver præsenteret på Caravan Salon 2019 i Düsseldorf.

Knaus

 

Udgivet i Autocamper nyheder