Torsdag, 13 Juni 2019

Fiat Ducato er stadig det mest benyttede basis køretøj i autocampere. Tre ud af fire solgte autocamper er baseret på Fiat Ducato. Fiat har netop præsenteret den nye Fiat Ducato der lanceres i 2020 med ny dieselmotor der opfylder den nye Euronorm 6d, intelligent generator, elektronisk styret brændstofpumpe der samlet set garanterer energi og brændstofbesparelse, samt 9-trins automatgearkasse..

Modeller:

Fiat Ducato 2020 leveres med fire diesel varianter, hvor de to i midten får lidt flere hestekræfter og et større drejningsmoment.

En 120 hk (88kW) 2,3 liter Multijet 2: 2.750 omdr./min med et maksimum på 32o Nm ved 1400 omdr/min. Leveres kun med manuel gearkasse.

140 hk (103 kW) 2,3 liter Multijet 2: 3.500 omdr./min med et maksimalt drejningsmoment på 350 nM ved 1.400 omdr./min. Leveres både med manual og automatisk 9-trin gearkasse.

160 hk (118) 2,3 liter Multijet 2:  3.500 omdr./min med et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm med 9-trins automatgear ved 1.500 omdr./min. Leveres både med manual og automatisk 9-trins gearkasse. 160 hk Multijet 2 har en forstærket krumtapaksel, andre stempler og og modificeret turbolader.

180 hk (134 kW) 2,3 liter Multijet 2 med et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm med manuel gearkasse og 450 Nm med automatisk 9-trin gearkasse.

136 hk Natural Power (101 kW) på Methan (gas): 2.730 omdr./min med et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm ved 1.500 omdr./min.

Ducato Electric er den første model af den art fra Fiat Professional.Pilotprojektet udvikles sammen med store udvalgte kunder til forskellig anvendelse.

Den nye Fiat Ducato 2020 kan leveres med 9-trin automatgear for første gang. Fiats nye automatiske transmission leveres med tre drev. “Eco”, “Normal” og “Power”. I “Eco” tilstand skifter gearkassen til et skiftemønster, der er designet til at reducere brændstofforbrug og emissioner. Tilstanden “Power” giver optimal ydelse med skarpere gas respons og gearskifte, mens “Normal” giver balance mellem økonomi og ydeevne.

Den nye Ducato bliver forsynet med et 7” infotainment system der understøttes af Apple CarPlay og Android Auto. Satellit navigationen kan med det nye infotainment system programeres med køretøjets dimensioner, hvilket gør det muligt for systemet at vælge ruter, der automatisk undgår veje, der ikke passer til køretøjets størrelse.

Sikkerhed:

Med vægt på det sikkerhedsmæssige, bliver der nu mulighed for et større tilbud at sikkerheds assistenter.

Blind Spot Assist (BSA) identificere køretøjer der ikke er synlige for føren, Rear Cross Path detektion (RCP) Identificere køretøjer der nærmer sig fra siden under manøvrering, Fuld bremsekontrol (FBC) identificere overhængende fare for kollision, advarer føreren og udløser automatisk nødbremsning, Lane Departure Alert  System (LDWS) der vurdere om køretøjet forlader banen den køre på, og advare føreren,  Trafikskiltegenkendelse som benytter indbygget kamera og viser dem på et indbygget display, Fjernlygtegenkendelse og meget mere.

Disse er kun tilgængelig mod et tillæg i prisen.

Fiat Pro

Udgivet i Autocamper nyheder