Artikel filtreret på dato: Tirsdag, 07 maj 2019

Er du nomaden, eventyren og opdageren og ønsker at rejse med en stor komfort, så laver tyske BUMO en andeledes camper med stor komfort i naturlige levende materialer.

BUMO er anderledes. Forskellen på konventionelle mobile køretøjer til brug for fjerne rejsemål og BUMO er at BUMO er bygget af naturlige  bæredygtige materialer med en aluminium- eller stålramme der sikrer sikkerhed og stabilitet. Facaderne er lavet i lærketræ der giver bodelen en charmerende karakter og har mange tekniske fordele. Den naturlige isolering i vægkernen er med dampspære, der er garant for et sundt indeklima.

BUMO´s bæredygtige tilgang afspejles ikke kun i udvælgelsen af råmaterialer men også for at spare på resourserne med hjælp fra solen, kompostering af toilettet til den komplette selvforsyningspakke med regsvandsbehandling og brændeovn.

Beboelsesboksen til et lastbilschassis leveres til personlige behov. Ideen til BUMO er kommet fra ønsket om at udforske verden bæredygtigt med eget hjem. Beboelsesdelen til chasiser koster efter oplysninger fra 40.000 Euro der er ca. 300.000 kroner og dertil kommer naturligvis bildelen. BUMO blev første gang præsenteret på CMT 2019.

Se mere HER

Udgivet i Autocamper nyheder