Artikel filtreret på dato: Fredag, 15 Marts 2019

Tyskland plejer at være markedsleder og landet der viser i hvilken retning tendenserne peger. Talene plejer at pege på et stærkt voksende autocampermarked, men i de to første måneder af 2019 er fremgangen noget behersket, med en lille stigning på +3,8% i januar og februar, men februar viste en nedgang på -3,5%. Selv kalder tyskerne opbremsningen for en særlig effekt. I februar 2018 udløb fritagelsen for at registrere Euro 5+ køretøjer og det gav en en fremgang mellem 2016 og 2017 på mellem 40 og 50%.

Til gengæld var der skub i salget af campingvogne. Februar 2019 bød på en fremgang på ikke mindre end +25,4% i forhold til samme måned i 2018. Fremgangen for de to første måneder i Tyskland er på +19,4% flere nye campingvogne. Det betød 1.839 nye campingvogne i stykantal, mod 5.396 nye autocampere i årets første to måneder.

Kilde: CIVD

Udgivet i Information

Nogle gange ville det være godt, hvis toilettet i dit mobile hjem havde lidt mere sædehøjde. Dette ville gøre det at sidde og rejse sig op meget lettere, især hvis du er lidt stiv og akavet om morgenen, eller bare fordi højere folk foretrækker et højere sæde. Thetford Seat Raiser er perfekt tilpasset til Thetford C200 og C2 / C3 / C4 modeller. Siddepositionen øges med omkring syv centimeter og giver således betydeligt mere komfort.

Nemt at montere

Thetford toiletsædeforstærker er lavet af samme materiale og kvalitet som Thetford toiletterne C200 og C2 / C3 / C4. For at installere booster sædet er alt, hvad du skal gøre, fjern sædet og låget, placer boosterstolen og sæt sædet og låget på igen.

Thetford Seat Raiser fåes til toiletmodellerne C-200 og C-2 / C-3 / C-4 i farven hvid og passer perfekt til toilettet. En klar vejledning til denne simple installation er inkluderet, og du kan se udvekslingen i en Youtube-video. Thetford toilet sæde forhøjelsen er tilgængelig fra 2019 sæsonen.

Information: Thetfords hjemmeside

Udgivet i Udstyr Artikler