Artikel filtreret på dato: Fredag, 01 Februar 2019

Efter uregelmæssigheder i Erwin Hymer Group North America, begået af ansatte i den canadiske Roadtrek, har Thor Industries og EHG afsluttet genforhandlingen af købet, men aftalen omfatter ikke Hymers nordamerikanske forretning.

Begge parter meddelte den 1. Februar 2019 at Thor Industries har gennemført erhvervelsen af Erwin Hymer koncernen men uden Hymers nordamerikanskeforretning og til en pris der ligger 170 millioner Euro under den oprindelige købspris og en reduktion af aktier for 180 millioner Euro, som selskabet ellers havde i den oprindelige købsaftale.

I en pressemeddelelse udtalte Martin Brandt, administrerende direktør for Hymer koncernen “ Lukningen af salget af EHG til Thor markerer starten på den næste vækstfase for vores virksomhed. Vi ser frem til at begynde at arbejde sammen og lære af hinanden, og yderligere forbedre vores forretningsprocesser for at levere overbevisende produkter til vores kunder og deres familier”

I januar kunne Hymer bekræfte et om uregelmæssigheder i EHG NA, der bestod i et falsk salg i det canadiske datterselskab Roadtrek. Mindst 1700 fakturaer med en værdi på 90 Millioner Euro var blevet manipuleret med godkendelse fa firmaets top.

Bedrageriet satte derfor er stopper for gennemførelse af fusionen der ellers var forhandlet til en pris på 2,3 milliarder Euro, og nye forhandlinger tog form som nu er endt med at parterne er nået til enighed om en justering af købsprisen.

Thor industries bliver efter erhvervelsen af Hymer koncernen verdens største producent af af rekreative køretøjer.

Fakta:

Thor Industries består af et større antal selskaber og er en af verdens største RV producenter:

Airstream, Bison, CreossRoads, Cruiser RV, DRV, Dutschmen, Entegra Coach, Erwin Hymer Group, Heartland RV,  Highland Ridge, Jayco, Keystone RV, K-Z, Redwood RV, Starcraft RV, Thor Motor Coach, Venture RV,

Erwin Hymer Group består af et hav af kendte brands:

3Dog, Buccaneer, Bürstner, Carado, Kompas, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight, Xplore, McRent, Rent Easy, Goldschmitt, Movera.

Kilde: Thor pressemeddelse

Links:

Thor Industries

Erwin Hymer Group

Udgivet i Information
Fredag, 01 Februar 2019 11:16

Hymer autocampere har fået ny forhandler.

Autocamp i Låsby, mellem århus og Silkeborg er blevet forhandler af Hymer autocampere fra den 1 februar 2019. Det fremgår af Autocamp's hjemmeside. Dermed kan tilføjer Autocamp et af branchens stærkeste mærker til deres sortiment. Hymer tilbyder et stort program lige fra små vans til store helintegreret autocampere.

Årets nyhed fra Hymer, er den nye Mercedes-Benz Sprinter med forhjulstræk har givet Hymer et forspring på ca 1 år. Hymer har lanceret den nye Mercedes Sprinter med forhjulstræk med deres helt nye "SLC" chassis, med dobbeltbund.

Autocamp har allerede et udvalg fra Hymer i deres udvalg på deres adresse. Autocamps tilføjelse af Hymer bringer således Autocamp op på 6 mærker, der foruden Hymer også har Carado, Adria, Eura Mobil, Karmann og Concorde.

Kllde: Autocamp

Links:

Autocamp

Hymer

Udgivet i Autocamper nyheder