Artikel filtreret på dato: Tirsdag, 01 Januar 2019

Da tyske Carthago blev etableret i 1979 producerede de små kompakte autocampere baseret på ombyggede basiskøretøjer. Siden 2001 har Carthago ikke haft små autocampere i deres portefølje. Det har lillebror Malibu taget sig af. Nu har Carthago genoptaget van autocampere, der kun forhandles på det skandinaviske marked og første skud på stammen hedder Carthago Premium Van, der ikke engang kan købes på det tyske marked og derfor ikke kan ses på de store tyske messer. I Danmark betyder det, at kun Dancamper i Horsens, som den eneste Carthago forhandler i Danmark, har muligheden for at fremvise og sælge denne luksus van, der fåes i 7 varianter alle i high-end skalaen. Alle Carthago Premium Vans indeholder ekstraudstyr for 123.600 kroner.

Carthago har i samarbejde med de nordiske landes Carthago forhandlere specialsyet disse luksus van modeller, så de passer bedst muligt til det skandinaviske kundesegment. Vognene er fyldt med ekstraudstyr såsom, automatgear, 150 hk motor, Fiat 35 chassis og automatisk klimaanlæg. Rat og gearknop i læder. Kølergrill i højglans sort. Bakkamera med enkeltlinse. LED dagskørelys. Stikkontaktpakke USB og 230 V. Til opvarmning er valgt et stort diesel Truma combifyr med el-stav. 16" alufælge er også standard på denne vogn. Frisk og spildevandstankene er frostsikret. Mediepakke med DAB og navigation, Sengetæppe, Siddegruppe inkl. forstole, Gulvtæppe, Smudsafvisende betræk, Plissé i førerhus, Kassettegardin m/plissé, Foldevæg i toiletrum, Fartpilot, Partikelfilter, Aut. klima bildel, Airbag førersæde, Airbag passager, El-opvarm. sidespejl, Alufælge, Dæk nødreparations sæt, Midi tagluge, Tagluge i toiletrum, Tagluge m/plissé, Vindue i dør, Myggenet, Fluenetsdør, 2 gasblus, Easy Luk skuffer og meget mere.

Se mere om disse luksus vans herunder.

Links:

Carthago Premium Van
Prisliste
Dancamper

 

Udgivet i Autocamper nyheder

CamperWorld der normalt har slået sig op på udlejning af autocampere og salg af brugte udlejningsmodeller med base i Greve ved Køge Bugt, går nu også ind i salg af nye autocampere. Der er ifølge CamperWorld tale om mærkerne Ahorn, Malibu og Morelo i luksusklassen.

Ahorn består af autocampere i det lavere prissegment og har modeller i Alkove segmentet samt Del-integrerede og Van modeller, der alle er baseret på Renault og afspejles i udlejningsflåden.

Malibu, der ud over at være ejet af Carthago, har selvstændige autocampere i det hel- og delintegrerede samt van segmentet.

Morelo er Highend autocampere, alle over 3.500 kg.

Camperworld oplyser at de deltager i Odense og Herning. I Odense, har de Malibu og Ahorn 2019 modeller med og i Herning fuldt program af Malibu et par enkelte Ahorn samt en Morelo.

Nærmere oplysninger fåes ved direkte henvendelse til CamperWorld.

Kilde: CamperWorld

 

Udgivet i Autocamper nyheder