Artikel filtreret på dato: Mandag, 02 Juli 2018

GLOBECAR Globestar 640 SG, en på flere måder anderledes autocamper i kassevognssegmentet - Camper Van. SG står for siddegruppe og den lille L-formede siddegruppe er ikke det eneste højdepunkt i SG modellen, hvor der er bragt meget know-how og innovation ind i camperen.

L-siddegruppe i dinette

Hellere en “lounge” følelse end bare at sidde over for hinanden ? Dette er nu muligt med den nye 640 SG. Den ny konstruerede L-siddegruppe har en tre-punkt sikkerhedssele

Komfortabel sæde ved indgangsdøren

Direkte ved siden af indgangs skydedøren er der placeret et polstret sæde i højre side af køretøjet. Derved kan passageren bekvemt lægge fødderne op med vendt passagersæde. Der i sædet desuden mulighed for opbevaring og sædet kan let fjernes.

Gourmet køkken

I stedet for den sædvanlige placering ved skydedøren i højre side af køretøjet, er køkkenet i 640 SG placeret i venstre side. Denne innovation har givet mulighed for at præsentere et større køkken. Ud over mere opbevaringsplads og mere arbejdsområde har køkkenet et indbygget køleskab og et skab nedenunder.

Vario bad

Toiletet er nu placeret i højre side og det giver Vario badet stor komfort i det mindste rum. Da producenten fra slutkunden har erfaret, at disse sjældent tager bad i deres Camper Van, er brusebad kun muligt ved at tilkøbe en “bruser pakke” ( en bruser, med et badeforhæng og monteret afløb i gulvet. Dette må ses i lyset af at flere og flere autocamperpladser, tilbyder toiletter og bad. Derudover kan toilet/bad døren bruges til at adskille “soveværelset” bagtil.

Med dette nye grundplan ønsker Globecar at gå nye veje, ved at omdefinere de traditioneller grundplaner i lette Camper Vans med henblik på at tilbyde endnu mere komfort og optimeret udnyttelse af pladsen på en 6,40 meter Camper Van.

Globecar Globestar 640 SG fås også som Pössl Roadstar 640 SG. Den nye camper kan ses på Caravan Salon 2018 i Düsseldorf fra den 25. august til den 2. september

Kilde: Globecar

 

Udgivet i Autocamper nyheder