Artikel filtreret på dato: Onsdag, 09 maj 2018

Middelfart kommune og politiet godkendte onsdag den nye P-plads, for blandt andet autocampere, på NyHavn 2 i Middelfart. Dermed opfylder projektet reglerne ifølge vej- og færdselsloven. Når lidt tekniske problemer mellem betalingsbom og betalingsstander er på plads, aktiveres parkeringen på pladsen, hvor campervenner i Pinsen er inviteret til indvielse af havnen. Der er her onsdag aften kun få ledige pladser tilbage. Flot opbakning fra autocamper folket. Flemming Lunde (Campervenner) dukkede op, da undertegnede søndag eftermiddag havde et møde med Bo Sørensen, i forbindelse med autocamper parkering, hvilket Bo Sørensen udtrykte stor tilfredshed med, uden at det har noget med godkendelsen idag at gøre.

Perfekt beliggenhed for autocampere:

Med tilladelsen åbner muligheden for den perfekte beliggenhed for autocamperbesøg i Middelfart, få hundrede meter fra strøget og den gamle bydel og få meter til Lillebælt. Bedre bliver det ikke. 150 kroner eller 12 kroner i timen bliver prisen for overnatning eller timebetaling og for autocampere, vand samt toilet og bad. Beliggenheden af tømme faciliteter og den endelige bygning til bad, toilet og en sejlerstue er endnu ikke på plads.

Der er givet midlertidige tilladelser til at benytte den nuværende indkørsel ved parkeringshuset. Den gælder indtil der er en afklaring med et eventuelt projekt på nabogrunden. En for kommunen vigtig hæk, skal først etableres til efteråret.

Sanitet

Bo Sørensen har ligeledes fået en 6 måneders dispensation til en toiletvogn, der netop er opsat på arealet, ved siden af Kulturøen. Bo Sørensen glæder sig over den nye linie fra Middelfart kommune og håber at den fortsætter til glæde for begge parter.

Hvalsafari

Ud over Middelfart med den gamle bydel, vil der være mulighed for hval safari (Marsvin) og fiske ture med båd, og for de modige Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro

 FotoCredit: VisitLillbaelt

Udgivet i Information

Nykøbing Sjælland Lystbådehavn har besluttet at anlægge en en ny cirkelsformet autocamperplads til 10 køretøjer. Planerne er godkendt og forventes efter oplysninger, at pladsen bliver etableret i løbet af sommeren.

Der etableres strøm og vand på pladsen, som får udsigt til lystbådehavnen. I forbindelse med den nuværende autocamperplads er der mulighed for tømning af toilet og spildevand. Tiltaget skal efter vores oplysninger ses som en udvidelse, da de i højsæsonen har fuldt booket.

Tallty Card giver adgang til køkken, bad og toilet. Der er ca. 900 meter til Nykøbing Sjælland centrum.

Adresse:
Nykøbing Sjælland Lystbådehavn
Snekkevej 9 A
4500 Nykøbing Sjælland 
Danmark

GPS Koordinater: N 55.91518,  E 11.67268, N 55°54'55",  E 11°40'22"

Website: Odsherred havne

Kilde: Will