Artikel filtreret på dato: Tirsdag, 15 maj 2018

Hymer præsenterer det seneste resultat af det intensive samarbejde med Mercedes-Benz Vans: Hymermobil B-Class ModernComfort. Den integrerede og Del-integreret med grundplanerne fra 580 og 680 er de til dato eneste der er udviklet på den nye forhjulstrukne Mercedes-Benz Sprinter. Den forhjulstrukne Mercedes Sprinter kombineres med Hymer’s prisbelønnede SLC-Chassis der giver den nye Hymer ModernComfort autocampergenaration, med en let og stabil opbygning.

Indretningen er forsynet med et fuldstændigt omdesignet interiør- og møbelsdesign, i et moderne og helt umiskendeligt udseende.

Med den nye Hymer B-MC har Hymer formået at konstuerer en autocamper på lige under 2.900 kg i køreklar vægt, på trods af en længde på 7 meter i den delintegrerede udgave. Det er aldrig før set på en Mercedes baseret autocamper.

De hel- og delintegrerede i den nye B-klasse er kendetegnet ved deres særligt lette konstruktion. Ud over den glasfiberforstærkede dobbeltbund, PUAL teknologien der i mange år har kendetegnet Hymer, spiller det vægtoptimerede SLC-Chassis en særlig vigtig rolle. Chassiset er blevet tildelt den europæiske inovationspris og har en særlig rummelig dobbeltbund, som ikke påvirker den samlede højde eller ståhøjden inde i køretøjet, der også er trinløst. Med en højde i dobbeltbunden på 36 cm, er der her plads nok til alle tekniske komponenter, såsom installationer, elektronik og opvarmning. Friskvands- og spildevandstanke kan også rummes i dobbeltbunden, med en kapacitet på 180 - og 150 liter giver de en særlig selvforsyning på rejser. Der er adgang til dobbeltbunden både inde og udefra.

SLC-chassiset er implementeret på den specielt udviklede Sprinter - Triebkopf variant for autocampere. Dette betyder at hele bildelen inklusiv drevet og dieseltank er samlet foran eller under førerhuset og det giver mere frihed til at designe køretøjet i den bageste del af køretøjet.

Mercedes-Benz Sprinter tilbydes blandt andet med en motorvariant udelukkende til autocampere, på 177 hk dieselmotor med enten en 6 trins manuel gearkasse eller 9 trins automatgear. Standard versionen er på 143 hk. Talrige assistentsystemer som afstands-assistent Distronic, sidevind- og bremse assistent, der sørger for en høj sikkerhed. LED tågelygter med integreret kurvelys.

Det ydre er lavet med et sporty-elegant helhedsindtryk, med den bredde kølergril, og udført i sædvanlig Hymer kvalitet. 142 liter køleskab med fryser, Hymer Smart Battery System, der er en kombination af et Litium- og Blybatteri, der giver mere frihed på rejser

Modeller:

Hymer B-klasse MC 580 T/I
L/B/H : 6,99/2,29/2,96
Tilladt totalvægt 3.500 kg

Hymer B-klasse MC 680 T/I
L/B/H: 7,39/2,29/2,96
Tilladt totalvægt for den delintegrerede - 3.500 kg, højere for den integrerede.

Den nye B-klasse ModernComfort skulle komme i handlen i slutningen af august 2018, og kan ses på årets Caravan Salon i Düsseldorf, fra den 25. August til den 2. september. De tyske priser starter for den delintegrerede 69.990 Euro og for den helintegrerede 81.990 Euro

Kilde: Hymer Presse

Udgivet i Autocamper nyheder