Artikel filtreret på dato: Søndag, 03 september 2017

CARAVAN SALON DÜSSELDORF 2017 er afsluttet som den bedst besøgte messe i sin historie, der imponerende understregede sin ledende position som verdens største messe for autocampere og campingvogne. Med meget tilfredse udstillere og mere end 232.000 besøgende (2016: 203.500) har CARAVAN SALON langt overskredet forventningerne. På messen er man begejstret over at have en ny all-time rekord igen i år, med flere unge familier! Ferieformen for mobil fritid fortsætter med at boome. Dette understøttes også af det højeste antal af førstegangs besøgende på omkring 35 procent.

Kun i Düsseldorf vil gæsterne finde en komplet markedsoversigt, nyhederne og innovationerne til den nye sæson samt et stort tilbudsprogram med aktiviteter for hele familien. Mange af disse nybegyndere gik specifikt til det specielle show “Starter Welt" for at blive grundliggende informeret eller at blive rådgivet af eksperter om individuelle emner. I år kom næsten 60 procent af de besøgende med konkrete købsintentioner. Succesen på CARAVAN SALON viser, at det er vigtigt at have caravaning som en form for fritid i samfundet. Besøgende fra hele verden (dette år, mange højtstående delegationer fra USA, Australien og Asien) er også ansvarlige for den internationale særstilling af CARAVAN SALON.

I alt præsenterede mere end 600 nationale og internationale udstillere deres innovationer og modeller i de første 13 haller og i det fri. Mere end 2100 rekreative køretøjer blev vist på mere end 214.000 kvadratmeter, samt tilbehør, teknisk udstyr, udvidelser, markiser, mobilhomes, campingpladser, autocamperpladser og rejsemål. CARAVAN SALONS udstillere var tilfredse og rapporterede om et meget godt salg.

Kilde & foto: Caravan Salon,

Udgivet i Information