Autocamper Info

Autocamper Info

Hjemmeside adresse: http://www.autocamper-info.dk

Da bøderne er høje i Frankrig, er det værd at bemærke at vejbestemmelserne i Frankrig for køretøjer med en totalvægt på mere end 3,5 t eller en længe på mere end 7 meter er anderledes end reglerne her i landet. 7 meter reglen gælder derfor også for autocampere under 3,5 t der måler mere end 7 meter i længden.

Vi oplever ofte, at der hvor det er muligt pga langsomt kørende trafik i de inderste spor, benyttes også både tredje og fjerde vognbane til overhaling med autocampere. Køre du i Frankrig bør du derimod være opmærksom på 7 meter grænsen. Vejbestemmelserne i Frankring siger at man kun må benytte de to vognbaner længst til højre, hvis køretøjet har en totalvægt på mere end 3,5 t og/eller også er over 7 meter lange.

Den franske “Artikel R412-25” siger følgende “Når en vej har tre eller flere baner, der er tildelt den samme trafikretning, er det forbudt at køre køretøjer, hvis samlede tilladte vægt på mere end 3,5 t eller køretøjet / vogntog overstiger 7 meter i længden i andre vognbaner end de to vognbaner, der er tættest på den højre kant af vejen.”

Denne regel har derfor også betydning for autocampere der har en totalvægt på 3,5 t, men måler mere end 7 meter i længden.

Den samme regel gælder, når man kører i en rundkørsel, som i Frankrig har to eller flere vognbaner. Vejbestemmelserne i Frankrig siger, at de før nævnte køretøjer kun må benytte den højre vognbane, det vil sige den yderste bane.

Brug af den forkerte vognbane og med det forkerte køretøj kan det blive dyrt: Der skal betales 450 Euro i bøde som øges til 1.500 Euro, hvis der er dårlige vejrforhold som tåge, sort is, sne osv.

Kilde: egifrance.gouv.fr

 

 

Autocamper overnatningspladser er i Tyskland for alvor kommet på tale. De er for fyldte, kan ikke bookes på forhånd - det er sådan mange autocamperturister beklager sig og det på grund af det stigende antal autocampere. Charmen ved spontane rejser, der ikke planlægges på forhånd kan derfor risikere at forsvinde. Siden Caravan Salon 2019, høres det oftere og oftere, at en smartphone kan hjælpe med en passende app. TopPlatz køre et testforløb med “Stellplatz Ampel” der som et lyskryds fortæller om der på en autocamperplads er god plads (grøn), om der stadig er pladser til rådighed (mindre end 25 procent ledige) med indikation gult og ved markering med rødt er pladsen helt fuld og nærmeste ledige pladser popper op som alternativ.

Andre ideer med booking på forhånd med et enkelt klik, ses også som en del af en løsningsmodel fra andre. For tiden køre eller har der kørt spørgeundersøgelser i tykt og tyndt i forbindelse med autocampernes overnatningsmuligheder. Sidste offentliggjorte spørgeundersøgelse kommer fra tyske Reisemobil International, der bla. gik tæt på “digitalisering af autocamperpladser”.

Her spørger Reisemobil International bla. Ind til om respondenterne har en internetbaseret smartphone eller tablet med på autocamperturen. Svaret kan ikke være mere klart, end at det har 99 procent. Når der spørges indtil, hvad autocamperturisterne bruger deres smartphone til, svare 92 procent at den benyttes til at foretage telefonopkald til familie og venner, mens kun 6 procent benytter den til at finde overnatningspladser på.

Foretrækker du autocamperpladser eller campingpladser til overnatning?

Spørgsmålet er gennem de sidste mange år det mest benyttede, og intet har ændret sig. 54 procent af autocamperturisterne foretrækker autocamperpladser, 6 procent campingpladser, men 40 procent benytter begge muligheder.

I 2018 lavede dwif på universitetet i München en undersøgelse med lidt udvidet indhold. Her svarede 56,3 procent at de adspurgte at de foretrak autocamperpladser, 23,7 procent parkeringpladser med mulighed for overnatning, 9,6 procent ved indkvarteringer og spisesteder, 5,3 procent ved fritidsaktiviteter, 2,8 procent på campingpladser og 2,3 procent andre steder.

I 2017 lavede det tyske magasin Promobil deres undersøgelse og her svarede 52 procent at de foretrak autocamperpladser, 22 procent camping-/autocamperpladser, 12 procent fricamper/autocamperpladser, 7 procent campingpladser, 5 procent autocamper-/campngplads/fricamper og 2 procent fricamper

Når autocamperturisrnen i Tyskland planlægger en tur, satser 51 procent på en bestemt autocamperplads og 49 procent gør det ikke.

På trods af at autocamperpladser er en mangelvare, vil 67 procent af respondenterne ikke booke deres overnatningsplads forlods, mens 33 procent går glip af denne mulighed.

På spørgsmålet om muligheden for at kunne se om der er ledige pladser, mener 63 procent at det er en god idé, mens resten ikke mener at det er nødvendig.

Reisemobil International ville også gerne vide, om de adspurgte kørte direkte til autocamperpladsen eller om de besøgte steder på vejen. 22 procent mener at at en afstikker er vigtigere end selve autocamperpladsen. 29 procent tager den direkte vej til autocamperpladsen, mens 49 procent kun tager den direkte vej, hvis de er bange for at komme for sent til en ledig plads.

Autocamperturister focusere også på andre væsentlige ting, såsom prisen. 75 procent af de adspurgte svare at prisen for en overnatning er vigtigt. 74 procent vil gerne have muligheden for at tømme toilet, mens 62 procent mener at store pladser til parkering er vigtigt. 61 procent stemmer for tømning at spildevand er vigtigt, 57 procent siger forsyning af fersk vand og endeligt mener 56 procent at rolig beliggenhed i naturen også er vigtig.

Kilde:Reisemobil International

 

Recreational Vehicle eller RV er i Nordamerika, den sædvanlige betegnelse for et motorkøretøj eller trailer som er udstyret med god plads og de faciliteter, der findes i et hjem. Vores betegnelser for autocampere, som vi kalder dem, er helintegreret, liner, delintegreret, alkove og vans. I USA og Canada deles de op i Classes. Class A er det samme som vores helintegrerede/liner. Class B er det samme som vores Van typer omend noget større. Class B+ er ny på det amerikanske marked, og det samme som vores delintegrerede, naturligvis større. Class C er det samme som alkove. Class B og C har hidtil været kørende på Ford, men nu har man åbenbart skulet lidt til Europa, for nu vinder Mercedes Sprinter eller Dodge med Mecedes motor ind. I mange af de nyere typer er benzin droppet og de køre på enten diesel eller gas. Fra at være nogle uformelige klodser, er en del af dem blevet mere strømlinet, ligesom dem vi kender. Amerikanerne er desuden udbredt begejstret for det de kalder Fifth Wheel, som er en trailer type, som en sættevogn, som man kobler på ladet af f.eks en Pick-up truck. Autocamper-info.dk har samlet et stort sortiment af kontakt links til de amerikanske producenter.


Beaver Motorcoach


Coachmen RV


Dynamax


Entegra


Featherlite


Fleetwood


Forest River


Foretravel

Gulfstream

Haulmark

Holiday Rambler

Itasca

Marathon

Monaco

Newell

Newmar

Parliament

Powerhouse

Renegade

Rexhall industries RV

Thor motorcoach

Tiffin

Triple E

Winnebago

Creative Mobil Interiors

 

 

Leasing af autocamper på Tyske plader kombineret med flexleasing af autocampere på Danske plader.


Det Danske autocamperfolk har nu fået en ny økonomisk favorabel mulighed for at disponere over en autocamper på leasingkontrakt. Muligheden består i, at man kan lease sin drømmeautocamper på en 15 års Tysk Leasingkontrakt. De samlede leasingydelser er således uden Dansk registreringsafgift. Der spares ca. 40% i forhold til den samlede Danske pris med 25% moms og 60% afgift. Man kan også lease brugte autocampere med stor besparelse. Herom sene

Man skal nu lære 2 begreber at kende. Derefter kan man gå på jagt efter sin drømmeautocamper.

DE SAMLEDE LEASING YDELSER og ANSLÅET MÅNEDLIG FLEXLEASING AFGIFT.

Det første begreb man skal lære er “ de samlede leasingydelser “.

Detter er den pris man skal betale for sin autocamper ved overtagelsen. Prisen består af en udbetaling på 25% og derefter 180 månedlige ydelser. Dette er de samlede leasingydelser, der skal forudbetales inden man overtager autocamperen. Der er lavet et regneark der viser betalingerne.

Man må ikke køre i Danmark på denne Tyske leasing kontrakt. Men man kan køre i resten af EU.

Men man har nu 3 muligheder for at ændre i den Tyske leasingkontrakt:

FLEXLEASING AF AUTOCAMPEREN

Man kan som den første mulighed sætte den Tyske leasingkontrakt i bero i en periode. Det kan være 3 måneder eller op til 12 måneder hvert år. Når man sætter den Tyske kontrakt i bero, får man en kreditnota på den forudbetalte leasingydelse i denne periode. Beløbet findes i regnearket der viser betalingernes førløb. Man beder så om at flexlease autocamperen på Danske plader i perioden i stedet for. Man får nu en ny flexleasing kontrakt i den ønskede periode, og skal betale det beløb man har fået krediteret på den Tyske kontrakt plus den Danske flexleasing afgift til SKAT. Merprisen er altså kun den Danske flexleasing afgift til SKAT. Man må så køre i Danmark i perioden.

Flexafgiften til SKAT udgør:
2% af registreringsafgiften de første 3 måneder.
1% af registreringsafgiften fra 4. måned til 36. måned ( op til 3 år )
1/2% af registreringsafgiften over 3 år.

Denne afgiftsberegning betyder, at det er forholdsvis dyrt at flexlease de første 3 måneder, og til gengæld relativt billigt at lease når autocamperen er over 3 år gammel.

En måde at gøre det på kunne være, at man det første år nøjes med 3-4 måneder på Danske plader, det andet år 4-6 måneder på Danske plader, og når autocamperen så er over 3 år, kan man jo tage for eksempel 8 måneder på Danske plader. Og de sidste 4 måneder kan den stå i Tyskland. Afhængig af ens behov.

ANSLÅET MÅNEDLIG FLEXLEASING AFGIFT.

Det andet begreb man skal lære er “ Anslået månedlig flexleasing afgift “

Nye autocampere
Et eksempel: En ny Hymer autocamper til en pris på ca. 800.000,- kr med 25% moms og 60% afgift koster i samlede leasingydelserca. 480.000,- kr. Her sparer man ca. 320.000,- kr.
Denne autocamper vil have en anslået flexleasingafgift på ca. 4.700,-kr/måned i flexleasing afgift fra måned 3 i det første år. Året efter bliver den billigere.
Fra det 3. år falder den anslåede flexleasing afgift til ca. 2.000,- kr pr. måned.

Et andet eksempel. Hvis en Carado autocamper fra ny koster ca. 500.000,- kr. i Danmark, er den samlede leasing ydelse ca. 300.000,- kr. Her sparer man ca. 200.000,- kr.
Den anslåede månedlige leasingafgift udgør ca. 2.900,- kr fra måned 3 det første år.
Fra 3. år falder flexleasing afgiften til ca. 1.500,- kr/måned.
8 måneder med Danske plader koster således ca. 12.000,- kr.
Jo ældre autocamperen bliver, jo mere falder flexleasing afgiften.

Brugte autocampere.
Et par eksempler på brugte autocampere.

HYMER B 514 SL GOLD EDITION
Camp Leasing har f.eks en 3 1/2 år gammel Hymer Gold Edition B klasse med Fiat 3.0 motor og alt i udstyr.
Den har kørt ca. 40.000 km
Denne autocamper kostede for 3 år siden over en million kr.
Denne autocamper kan leases. De samlede leasingydelser udgør 450.000,- kr
Man får her en 12 års leasingkontrakt, idet vognen er 3 år gammel.
Den anslåede flexleasing ydelse pr. måned udgør 2.500,- kr.
8 måneder i Danmark koster således ca. 20.000,- kr.

CARADO A464 PÅ FORD CHASSIS
Camp Leasing har desuden en Carado A464 autocamper bygget på Ford Transit med 2,2 liter motor. Denne autocamper er 3 1/2 år gammel, og har kørt ca. 36.000 km. Den kostede fra ny ca. 560.000,- kr i 2008.
Denne autocamper kan leases. De samlede leasing ydelser udgør 190.000,- kr.
Man får her en 12 års leasingkontrakt, idet vognen er 3 år gammel.
Den anslåede månedlige flexleasing ydelse udgør 1.500,- kr.
8 Måneder i Danmark koster således ca. 12.000,- kr.

Dette var den første mulighed for at ændre den Tyske leasingkontrakt.

Den anden mulighed man har er, at man på et hvilket som helst tidspunkt kan overdrage den Tyske leasingkontrakt til en ny leasingtager.

Camp Leasing GmbH og leasingtager finder i fællesskab en ny leasingtager og Camp Leasing GmbH laver en navneændring i kontrakten. Den ny leasingtager betaler så alle de forudbetalte leasingydelser til den første leasingtager, og man er ude af kontrakten. Beløbet findes ved at gå ind i det ovennævnte regneark, og aflæse de forudbetalte lesing ydelser.
Det er dette beløb man får refunderet.

Den tredje mulighed for at ændre den Tyske leasingkontrakt er at man kan købe autocamperen af Camp Leasing GmbH. Hvis man f.eks på et givet tidspunkt ønsker at betale den Danske registreringsafgift, køber man autocamperen af Camp Leasing GmbH, og de hjælper med at få autocamperen på Danske plader permanent. Man får i forbindelse med købet tilbagebetalt de forudbetalte leasing ydelser, og man får derefter en faktura på købet incl. 19% Tysk moms plus den Danske registreringsafgift, hvis man ønsker den på Danske plader permanent.

En væsentlig detalje er, at der i alle leasingforhold er fri KM. Man bestemmer selv.

Camp Leasing GmbH har udarbejdet en prisliste for sine ydelser. Disse priser skal tillægges overnævnte eksempler. Se prislisten på www.campleasing.de

Man står selv for vedligeholdelse i leasingperioden, og man betaler selv forsikring og grøn ejerafgift i Tyskland og Danmark. der er normal garanti på autocampere der leases, og der er ikke nogen garanti på brugte autocampere der leases. man skal leje en perkeringasplads til autocamperen hos Camp Leasing GmbH i Harrislee. Man kan komme på pladsen 365 dage om året og 24 timer i døgnet. Pladsen er aflåst, oplyst om natten, og der er video overvågning. Man parkere sin persombil på pladsen, og ferien sydpå kan begynde.

Systemet er udviklet af Camp Leasing GMBH i Harrislee ved Flensborg. Tlf: 40 97 30 30. www.campleasing.de

Se video om leasing af autocamper: Camp Leasing

Følgende forhandlere tilbyder leasing og flexleasing af autocampere:

 

Kontakt Camp Leasing GMBH :

Camp Leasing GmbH
Im Gewerbepark 8
D-24955 Harrislee
tlf 40973030 / 21760450

For dem, der allerede har erfaring med campingvogne, er spørgsmålet om køb af en autocamper ofte kun et spørgsmål om tid: Næsten alle der er blevet grebet af autocamper feberen ender med at have sit eget køretøj. For alle dem, for hvem det er første gang, er leje muligheden ideel. Der er imidlertid risiko for en infektion som gør at du bliver helt bidt af det.
Hvis du køber din egen autocamper, har det mange fordele. Du finder det grundris der opfylder dine behov, og du kan få autocamperen indrettet med det udstyr du syntes bedst om. Du har alle de ting med i autocamperen, som er nødvendig for at lave en spontan rejse. Det er en stor udskrivning at købe en autocamper, og hvilken indretning er den optimale, og hvis det nu ikke er som forventet. En af fordelene ved at købe en autocamper er bla. at hver eneste lille ting er allerede på plads, når du tager din autocamper og køre afsted med dit rullende hjem. Du føler dig helt sikkert hjemme.
Hvis du ikke er sikker på, om at du vil købe en autocamper er det lig med at leje en autocamper i første omgang. Når du kommer tilbage fra din rejse, ved du om denne ferieform er noget for dig!
Det næste spørgsmål er, i hvilket omfang man forventer at bruge autocamperen. Der er årlige omkostninger forbundet med at have en autocamper. Eftersyn, gastest, forsikring, opstaldning, gebyr for overnatning, brændstof ect. Hvis man ønsker at holde ferie et bestemt sted og er der i længere tid er det måske en campingvogn man skal se på i stedet for. Udskrivningen er væsentlig højere på en autocamper, men en campingvogn kræver så til gengæld en større bil i mange tilfælde, til at trække campingvognen.

Fordele ved at leje:

  • Det er billigere
  • Et fejlkøb på et så dyrt køretøj, er udelukket.
  • Når man har planlagt turen, kan man leje et passende køretøj til turen.
  • der behøves ingen plads til at parkere den, når den ikke bruges.
  • Ingen udgifter til eftersyn og vedligehold

Fordele ved køb:

  • Man bestemmer selv indretning og udstyrsniveau
  • Altid klar til tilrettelagt/spontan afrejse
  • Man kender tilstanden af køretøjet
  • Den er altid helt/delvist pakket for hurtigere afgang.
  • Hvis man har børn med, behøver man ikke at passe på, om noget bliver ødelagt.

Hvis man beslutter sig for at købe, er det en god ide at afprøve flere typer, for at undgå fejlkøb. Hvis man har besluttet sig for en model som ikke er til at besigtige, vil det være god ide at afsætte et par dage sidst i August, hvor campingmessen Caravan Salon i Düsseldorf løber af stablen. Det er i sidst i August, hvert år. Mange Danske forhandlere er der også i den uge, så man har mulighed for at lave en aftale med dem, for hjælp på Dansk.

Hvis man ikke bor for langt fra grænsen, vil køb af en autocamper på Tyske nummerplader være en meget besparende mulighed, desuden er Flexleasing lige på trapperne. Derom mere på en anden side her på sitet.

Hvis man foretrækker at leje, har de fleste forhandlere autocamper udlejning. Man har også mulighed for at leje i Tyskland, det er væsentligt billigere. Der er også en del private , som har køretøjer til leje.

 

Med Winzer atlas kan du få et gratis ophold på meget rolige og idylliske vingårde, direkte på vingården. Oplev den tyske og østrigske vinkultur på første parket. Nyd en vinsmagnings aften - og så er der kun et par skridt til autocamperen. WINZER ATLAS indeholder mere end 200 vingårde, vinavlere og vinkooperativer. Og så er det helt gratis. Du har mulighed for at købe, vin, eddike, syltetøj eller andre produkter af værterne. Pintrip er ikke bare en guidebog, vi er også din adgangsbillet til de mange smukke og unikke oplevelser i hele Danmark. Med i købet får du nemlig et års medlemskab af Pintrip og fri adgang til alle vores værters holdepladser. Medlemskabet gælder altid et år, og består også af en vignette, der skal sidde i forruden på din autocamper som bevis for, at du er gyldigt medlem.

Bordatlas er nu i 2 bind. 1 for Tyskland, og 2 for det øvrige Europa. Den indeholder 6300 pladser med masser af billeder og information om pladserne. Der kan desuden downloades POI til GPS. Disse viser på hvilken side Stellpladserne findes. Man kan desuden mod betaling finde pladser online på siden Bordatlas.de. Poi kan også downloades til Google Earth. APP fås til smartphones.

Promobil leverer Stellplatz Atlas for flere forskellige lande. I den Tyske udgave findes der mere end 3000 overnatningspladser for autocampere. Desuden kan nævnes en bog om autocamperpladser i Alperne, Frankrig og Italien. App fås til smartphones

ADAC Stellplatzführer - autocamperplads guide i Tyskland / Europa ADAC autocamperplads guide, med mere end 4.600 overnatningssteder i 37 europæiske lande og omfattende oplysninger om forsynings- og bortskaffelses anlæg, beliggenhed og tilkørsel, samt udstyr og tilbud. De aktuelle parkeringspriser i øjeblikket er detaljere, giver hurtigt overblik, giver søgeren en ADAC sammenlignings pris. På to separate planlægning kort til Tyskland og Europa er alle standpladser registreret, og det er klart, hvilke steder er også egnet for campingvogne og hvor der kan bortskaffes spildevand ect.

TopPlatz blomstre og vokser: I 2014 sæsonen, tæller netværket 90 autocamperpladser fra Limfjorden til Gardasøen til Alperne. Der er 85 pladser i Tyskland, fra 2015, 2 i Danmark, 2 i Holland, 1 i Luxemburg, og 1 i Italien pladser og TopPlatz vokser år for år med et koncept af pladser som sætter beligenhed, koncept og fritidsværdi i højsæde.

France Passion er autocamper pladser hos 2.000 vinbønder, landbrug og håndværkere. Man kan holde på disse pladser i 24 timer gratis. Konceptet går ud på at man køber et års medlemsskab sætter medlems vignetten synlig i vinduet, så kan man holde alle de overnatninger man lyster, dog ikke på den samme plads.
Alle All the Aires guidebøgerne dækker 14 lande i fire guide bøger: Alle Aires Frankrig, Alle Aires Spanien og Portugal, Alle Aires Benelux & Scandinavia og Alle Aires Mountains. Alle Aires-guider er skrevet udelukkende på engelsk, autocamper Aires er blevet inspiceret og fotograferet med GPS-koordinater taget onsite, og Aires velegnet til store autocampere og campingvogne er blevet identificeret. Prisen er ca. 18 pund. Der er ligeledes mulighed for at købe en bog med campingpladser i Marokko til 13 pund.
espana-discovery-guide-2019Med Espanâ Discovery kan du besøge mere end 250 vinbønder og landbrug i Spanien, på samme vilkår som i Frankrig og Italien.

Brit Stops autocamperplads ordningen er enkel - med over 100 værter (gårdbutikker, vinbønder, Pubs, bryggerier, håndværk / antikviteter centre osv.) får du invitation af medlemmerne af Brit Stops at overnatte i et sikkert miljø og for en periode på højst 24 timer,! gratis. Som ved de øvrige aftaler får man en plakette til vinduet, samt en detaljeret Brit stops Invitation brochure som er en detaljeret vejledning.
   

Herunder finder du Links til autocamperpladser, aftømningssteder og campingpladser i Europa...

Autocamperpladser-Stellpladser i Danmark

Stellplatz Danmark:
http://www.stellplatz-danmark.dk/


Camper Parkering:
http://www.camper-parkering.dk/

Autocamperpladser-Stellpladser i Norge

Bobil parkeringer og tømmestationer
http://bobilparkeringer.no

Autocamperpladser-Stellpladser i Sverige

Ställplatser Sverige:
www.husbilhusvagn.se/
____________________________________________________________________________________________________________________

Husbilplatser:
http://husbilsplats.se

Autocamperpladser i England

Motorhome Campsite Reviews Directory:
http://www.motorhomefacts.com/


Brit Stops: Autocamperplads ordningen med over 100 værter
http://www.britstops.com/

Autocamperpladser i Frankrig

Park4night: 6000 autocamperpladser i Frankrig
http://park4night.com


I-Camping Car:
http://www.icampingcar.fr/


Aire Camping Car:
http://www.airecampingcar.com/


Camping i Frankrig:
http://www.campingfrance.com/


France Passion - Autocamperpladser på vingårde og landbrug:
http://www.france-passion.com/

Autocamperpladser i Holland

Camper Club Nederland:
http://www.camperclubnederland.nl/


City Camps: 16 bynære pladser i Holland
http://www.citycamps.com


Campercontact: 14.500 autocamperpladser i Europa
http://www.campercontact.com

Autocamperpladser i Italien

Area Sosta Italia:
http://www.areasostaitalia.it/


Camper Online: (Europa)
http://www.camperonline.it/


Caravan Camper Granturismo:
http://www.caravanecamper.it/

Campsites/Stopovers i Irland

Motorhomefacts.com:
http://www.motorhomefacts.com/

Autocamperpladser/Camping i Grækenland

Griekenland met de camper: (Google oversættes)
http://www.griekenlandmetdecamper.nl/


Motorhome Facts:
http://www.motorhomefacts.com/


Camping.gr:
http://www.camping.gr/


Camping in Greece:
http://www.camping-in-greece.gr/

Autocamperpladser/campingpladser i Luxemborg

Motorhome parking in Luxemburg:
http://www.campersite.be/


Autocamper og Campingpladser i Luxemburg:
http://www.camping.lu/

Autocamperpladser/Camping i Portugal

Areas de Servico Portugal:
http://www.campingcarportugal.com/


Camping Salon:
http://www.campingsalon.com/


Camping Potugal:
http://www.campingportugal.org/

Autocamperpladser/Camping i Spanien

Areas de Servicio Espana:
http://www.areasac.es/


Areas de Servicio Auto Caravanas:
http://www.lapaca.org/


Spain Camping:
http://www.spaincamping.com/


ESPAÑA DISCOVERY - Autocamperpladser på vingårde og landbrug:
http://www.espana-discovery.es/

Autocamperpladser/Camping i EU fra tyske sider

Bordatlas.de (Batalbar brug)
http://www.bordatlas.de/


Promobil.de:
http://www.promobil.de/


Reisemobil-Stelplätze ( Kun i Tyskland):
http://www.top-platz.de/


Stellplatzführer-Tusindevis af pladser i hele Europa
http://www.stellplatzfuehrer.de/


Deutschlands großes Wohnmobil-Stellplatzverzeichnis
http://www.mobilisten.de/


Wordpress Wohnmobilstelplätze med billeder fra Tyskland og Italien:
http://wohnmobilstellplaetze.wordpress.com/


Reisemobil International Campingpladser:
http://www.reisemobil-international.de/

Autocamperpladser/Camping i Østrig


Camper-plus55.info:

http://www.camper-55plus.info/index.html


Camping i Østrig:
http://www.campsite.at/


Top Camping i Østrig:
http://www.topcamping.at/

Sider med overnatning i/uden for EU

Campercontact: 13000 autocamper pladser i 36 lande:
http://www.campercontact.de/


Autocamper stop: wildcamping spots across the UK and Europe
http://www.camperstops.co.uk/


Campingpladser i Europa:
http://www.thecampingmap.com/


Campingpladser i Spanien, Portugal, Frankrig, Italien og Andorra:
http://en.campings.net/


Euro Camping Car, flere sprog:
http://www.eurocampingcar.com/


ACSI Camping Card 12-14-14 Euro uden for sæsonen:
http://www.campingcard.dk/


Furgovw.org er en side med autocamperpladser og enkelte campingpladser i hele EU, Vest Sahara, Marokko og De Canariske Øer med fotos:
http://www.furgovw.org/

           
           
           
           
 
 
       
           
 
 
       
           

Danske forhandlere udbyder ca. 30 % af de autocamper mærker som bliver produceret i Europa. Herunder findes der en liste over forhandlere og de mærker de forhandler . Listen er lavet i postnummer orden.

Gode kundeforhold starter med tillid, hvis du allerede har været i kontakt med en forhandler, kan du under forhandlerens oplysninger finde et link, hvor du kan bedømme dine oplevelser med forhandleren på Trustpilot. Trustpilot er en åben anmeldelsesplatform, som forbinder forbrugere med de virksomheder de handler hos. Del dine købsoplevelser og gør det lettere for andre at træffe de rigtige beslutninger, inden de køber. På kortet er ligeledes forhandlere tæt på den danske grænse i Sverige og Tyskland.

 

   
Sydsjællands Campingcenter,
Jungshovedvej 2, 4720 Præstø:
Forhandler : Knaus, Weinsberg
NBC Niels Brændekilde,
Haderslevvej 59, 6630 Rødding:
Forhandler: Frankia, Pilote. Bavaria,
Moovéo, P.L.A.
Kongeå Caravan Center,
Stenbroallé 2-4, 6650 Brørup
Forhandler: Carado, Brugte autocampere
Steens MC-Center,
Dornen 16, 6715 Esbjerg N
Forhandler: Brugte autocampere
Autocamper Center Vejle,
Ellehammervej 10, 7100 Vejle
Forhandler: Rapido, Phöenix,
Caravan Parken Herning A/S,
Tjelevej 10-12, 7400 Herning:
Forhandler: Globecar, Roadcar, Dethleffs,
Sunlight
Thisted Auto Camper A/S,
Industrivej 42, 7700 Thisted
Forhandlere: Weinsberg. brugte
Jysk Autocamper,
Hundkærvej 33, 8530 Hjortshøj:
Forhandler: Westfalia
Autocamp Danmark A/S,
Århusvej 10A, 8650 Låsby:
Forhandler: Concorde, Adria, Eura Mobil
Karmann Mobil

TJ Camper,
Constantiavej 1, 8722 Hedensted
Forhandeler: Pössl, Road Car, LMC,
Globe-Traveller. Import af alle mærker.

Dancamper A/S,
Vegavej 8, 8700 Horsens 
Forhandler: Chausson, Carthago
PB Autocamper,
Industriparken 16, 8961 Alingåbro
Forhandler: Knaus, Weinsberg, Hymer,
Carado,
Ilusion, Morelo, SunLiving
Aabybro Camping og Fritid,
Knøsgårdsvej 121, 9440 Aabybro:
Forhandler: Kabe
Vendelbo Vans,
Damhusvej 23, 9830 Tårs
Forhandler af: Bürstner, Mclouis, Rimor,
Elnach, Mobilvetta

 

Brændstofafgift (Grøn ejerafgift)

SKAT opkræver grøn ejerafgift for personbiler (autocampere 3.500 kg totalvægt), der er registreret første gang efter 1. juli 1997. Afgiften opkræves på grundlag af bilens brændstofforbrug, som står på registreringsattesten. Bilerne er opdelt i 25 klasser efter forbruget af brændstof.

Er bilen registreret 1. gang i perioden 31. janunar - 30. juni 1997, kan man vælge mellem vægtafgift og ejerafgift.

Vægtafgift

Vægtafgift opkræves for alle biler og motorkøretøjer, der er registreret første gang før 1. juli 1997. se nysynet.dk

For almindelige personbiler, der kører på diesel eller gas, er vægtafgiften ca. 50 pct. højere. Det er den såkaldte udligningsafgift, der lægges oveni.

Da meget få autocampere i Danmark køre på andet end diesel er benzin og højere udeladt.

Grøn ejerafgift for diesel biler/autocampere 1/2 årligt.

Se taksterne for 2018 HER

Til sammenligning koster en autocamper i Tyskland med en totalvægt på 3.500 kg, Emmisionsgruppe S4 - EURO 4 (grøn)eller bedre, 240 Euro /1.800 kr. om året, og mindre hvis du vælger at køre på sæson plader.. Du kan beregne den tyske KFZ steur (vægtafgift)her: KFZ streuercheck

Beregningen i Tyskland tager som udgangspunkt i ved EURO 4: 16 Euro pr. 200 kg for de første 2.000 kg, og 10 Euro for hver 200 kg over 2.000 kg.

Ved skadestofklasse S3, EURO 3 (Gul), S2, EURO 2 (Rød) og S1, EURO 1(sort) er udgangspunktet 24 Euro for hver 200 kg, for de første 2.000 kg og 10 Euro for hver 200 kg mere end 2.000 kg.

Link: Miljø mærker