Tirsdag, 06 August 2019
Tirsdag, 06 August 2019 20:08

Premiere på ny Morelo Loft med nyt design.

Det er omkring tre år siden producenten af luksus autocamperen Morelo begyndte en fremadrettet retning inden for Morelo design. Først var det modellen Empire i 2016. Efter det nye look af Morelo Palace sidste år er turen nu kommet til Home og Loft modellerne.

På Caravan Salon 2019 i Düsseldorf, præsentere Morelo de reviderede Home og Loft modeller. De rene linjer i det udvendige design fortsætter i det indre, hvilket giver Loft et helt moderne og luksuriøst præg, heriblandt overskabene der er mere elegante og passer harmonisk ind i det samlede billede. Takket være deres dybde er der mere plads end der normalt er i Morelo.

Ikke kun visuelt har Home og Loft nærmet sig de helt “store”. Morelo fokuserer fortsat på sikkerhed. Derfor kan alle Morelo modeller udstyres med kørselssikkerhedspakke der inkluderer nødbremseassistent, elektrisk parkeringsbremse, dæktrykovervågning. Med fem indretnings varianter på Iveco Daily chassis tilbyder Home stadig færre muligheder end Loft, men lader intet tilbage at ønske, når det kommer til komfort og luksus. Loft fås i otte indretningsvarianter og også på Iveco Dayly. I øvrigt tilbyder Morelo nu kun Morelo chassis med Euro 6d emissionsklasse.

De nye modeller kan ses live på Caravan Salon i Düsseldorf i hal 05, stand C5 fra den den 31 . August til den 8 september. Kilde: Morelo Presse

Morelo

 

Udgivet i Autocamper nyheder