Plads-Tip: Spanske Camperpark Costa Blanca genåbner

Camperpark Costa Blanca, Spanien genåbnet Camperpark Costa Blanca, Spanien genåbnet Foto; Camperpark Costa Blanca
Video: Camperpark Costa Blanca

Efter mange års forhandlinger om tilladelser er Costa Blanca Camperpark i Alfaz del Pi, Spanien, genåbnet. De hollandske ejere måtte ifølge ejerne lukke i november 2015 , fordi en ændring af loven krævede en ny tilladelse, som parret ikke havde. Derefter var forventningen, at det ville tage ni måneder for Autocamperpark Costa Blanca kunne åbne igen, men det er nu blevet næsten fire år. Et år tidligere var virksomheden også blevet lukket i et par måneder på grund af problemer med tilladelsen.

Pladsen

Camperpark Costa Blanca har plads til 42 autocampere på op til 1o meter. Området Camperpark Costa Blanca er beliggende i, er et roligt område på et areal, der er omgivet af appelsintræer, kun 1 km fra stranden i Albir og 1 km fra centrum og 1 km fra centrum af Alfaz del Pi.

Inden for gåafstand er restauranter, McDonalds, supermarkeder, banker, postkontorer, busstoppested mv. Hver dag kommer en bager forbi pladsen med frisk brød. Den nærmeste togstation er kun 600 meter væk, hvorfra det med timesforbindelser er nemt at komme til Benidorm, Altea, Denia og Alicante.

Det er vigtigt at følge ruten til pladsen, beskrevet på pladsens hjemmeside. Googles standard rute føre til en viadukt der kun er 1,8 meter høj. Benyt ruten ved at Sanne QR-koden på en smartphone Navi.

Faciliteter

Vandforsyning, bortskaffelse af toilet, spildevand og affald, toiletter, bad, strøm, internet, vaskemaskine og tørretumbler 3 Euro/hver

Priser

14 Euro pr nat, To nætter 13 Euro, Fra 30 nætter 12 Euro, Bad 0,25 Euro/3 min, strøm 6A 0,35 Euro/kWh, Vaskemaskiner

GPS: N 38,58360, W 0,08179 / N 38 ° 35'01 ", W 0 ° 04'54"

kontakt

Camperpark Costa Blanca
Cami dels Alguers 79 , 
03580 Alfaz del Pi , 
Comunidad Valenciana [03-12-46]
Spanien

E-mail:  
W
ebsite: camperparkcostablanca.eu

Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)