Plads Tip - Area Malaga Beach, Andalusien, Spanien

Autocamperplads Area Malaga Beach, Spanien Autocamperplads Area Malaga Beach, Spanien Foto: Area Malaga Beach

Vinterturen går til Spanien og leder du efter en autocamper parkering i Malaga området, så kan Area Malaga Beach i La Cala del Moral være et godt bud. Pladsen er placeret 10 minutter fra Malaga og meget tæt på Rincón de la Victoria, Torre de Benagabón, Macharaviaya, Nerja y Frigiliana.

Med bus kan du tilbringe dagen i Malaga by, eller for eksempel i Frigiliana, en af de typiske hvide landsbyer i Andalusien. Du befinder dig i hjertet af Costa del Sol, med et enestående klima.

Pladsen ligger med adgang direkte til havet, hvor der kan lejes surf, windsurf, paddelsurf eller kite surf udstyr og eventuelt få kursus i brug af udstyret. Hvis du er mere til bjerge er der masser af muligheder for vandre- og cykelture.

Pladsen tilbyder følgende faciliteter: Wi-Fi, 24 timers overvågning, vandforsyning, affaldshåndtering, tømning af spildevand, strøm, bortskaffelse af toiletaffald, massage, bagerbrød, toilet og bad.

Priserne afhænger af placeringen på pladsen: I forreste række - Beach Line 15 Euro med strøm, alle andre pladser 12 Euro med strøm, uden strøm 10 Euro. Ophold i 1 måned, 350 Euro på en strandplads, andre pladser 250 Euro for en hel måned. Ved ophold i en uge er en dag gratis.

Det er muligt at reservere pladser.

Area Malaga Beach, der har en uovertruffen beliggenhed ved stranden, har 106 pladser, med pladser helt op til køretøjer med en samlet længde på 13 meter. Receptionen har åbent fra kl. 8-23. Mini supermarked med juice, frisk brød, smoothies, vin, pizza og meget mere. Et såkladt “Socialt Telt” fungere som restaurant med øl, sodavand, sardiner, salater, stegt kylling med kartofler, is mm

Harmut Conrad har lavet en video om pladsen HER

Hjemmeside: Area Malaga Beach

Adresse:

Area Malaga Beach
Crta.MA-24 Salida 2 La Cala del Moral ,
junto arroyo Totalan, 
29720 Málaga, Andalucia
Spanien

Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)