Plads Tip - Radolfzell ved Bodesøen med helt ny autocamperplads.

Plads markeret med gult Plads markeret med gult Foto: Radolfzell Tourismus

Radolfzell am Bodensee er en by på nordkysten af Bodensee omkring 20 kilometer nordvest for Konstanz og ti kilometer øst for Singen (Hohentwiel) og efter disse den tredjestørste by i Landkreis Konstanz.

Radolfzell er beliggende i Sydtyskland og direkte ned til Bodensøen i delstaten Baden-Würtenberg. I juli 2019 åbnede en helt ny autocamperplads i Radolfcell på halvøen Mettnau. Mettnau ligger i den østlige del af byen. Pladsen kan også benyttes af store køretøjer. Den indeholder plads til 30 autocampere med store parceller, der er beregnet til to køretøjer.

I en servicebygning findes en betalingsautomat og her findes toiletter og brusebad og faciliteterne er indrettet i lyse farver med moderne sanitet. Ved betaling udleveres et servicekort til brug for vand, toiletter, strøm mm. Der udleveres ligeledes en kvittering der placeres synligt i forruden på autocamperen. Udenfor bygningen findes også mulighed for afskylning af service. Ved Bodensøen er der udsigt over søen så langt øjet rækker og restauranter med “Biergarten”. Området ligger i et naturbeskyttet område, der kan besigtiges fra en udsigtsplatform med informationer om området. Radolfzell har meget at byde på historie, by, søen, natur, indkøb og restaurantbesøg.

Pladsen ligger i gå afstand fra søen, naturreservatet, centrum og restauranter.

Der er strøm på hver plads og betaling sker med det udleverede servicekort fa automaten. En forsynings og tømmeplads findes foran pladsen. Mellem servicebygningen og forsynings-/ tømmepladsen er affaldscontainere med affaldssortering. Byen er hyggelig med små gader som det sig hør og bør i mange tyske byer. Med et turistkort fra turistinformationen kan man køre gratis med bus.

30 pladser på 6x10 meter, sanitetsbygning med toiletter, handicap toilet, brusere, gratis internet, forsyning og bortskaffelse. Åben året rundt

15,00 Euro per autocamper per 24 timer (Højsæson 01. maj til 30. september) eller
8,00 Euro per mobil per 24 timer (lavsæson 01. januar til 30. april & 01. oktober til 31. december)

Parkeringstiden er begrænset til 72 timer (3 dage).

Turist skat: 2,30 Euro pr. Person / nat
Frisk vand: 1,00 Euro pr. 100 l
Introduktion spildevand: gratis
Elektricitet: 0,60 Euro/kWh
Bruser: 1,00 Euro pr. 5 minutter
Depositumskort: 10,00 Euro

Adresse:

Halbinsel Mettnau
Strandbadstrasse, 
78315 Radolfzell, 
Baden-Württemberg / Tyskland

GPS - Koordinater: N 47.73824, E 8.97876 / N 47°44'18", E 8°58’44"

Hjemmeside: Radolfzell Tourismus