Plads Tip - Autocamperplads Les Lavandins i Puimoisson, Provence

Autocamperplads midt i Provence med de duftende lavendelmarker Autocamperplads midt i Provence med de duftende lavendelmarker Foto: puimoisson.jimdo.com

Alpes-de-Haute-Provence ligger i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur med hovedbyen Digne-les-Bains. Her er masser af ren luft og et ekstraordinært antal solskinstimer året rundt. Til den ene side ligger bla. Europas Grand Canyon - Verdon Canyon og Sisteron på Napoleonsruten. Alpes-de-Haute-Provence er også et paradis for udendørs aktiviteter som vandreture, mountainbike, skiløb og vandsport, og her ligger Valensole plateauet, der er dækket af bla. lavendelmarker, isoper der er en stærkt duftende dværgbusk, der også er bakterie- og svampedræbende, fennikel og mange smukke landsbyer.

Autocamperplads omgivet af lavendelmarker

I hjertet af Valensole ligger landsbyen Puimoisson i 698 meters højde og et indbyggertal på omkring 750. Historien om Puimoisson går helt tilbage til år 1093, og landsbyen er fuld af charme og bevaret arkitektoniske og kulturel arv, der vidner om sin rige historie gennem århundrede.

Kun 700 meter uden for denne franske perle og på en en nedlagt campingplads, ligger autocamperpladsen “Aire de Camping-Car Les Lavandins “ midt i et område med lavendelmarker og udsigt til de franske Alper. Der er plads til 40 autocampere og der er ingen begrænsning på opholdets længde. Prisen er det rene kup med kun 6 Euro (2019) for en overnatning og dertil skal der betales for vand 100 l/50 cent og strøm. Der er ligeledes Wi-Fi og en enhedtil tømning af spildevand og toilet, samt affaldshåndtering. 400 meter i retning mod byen ligger der en tankstation, der også huser CocciMarket Toche, med både supermarked og bager. I byen er der flere restauranter. Åben fra 1. April til 31.oktober.

Afstande: Smukke Moustiers-Sainte-Marie 13 km, Lac de Sainte-Croix ved Verdon 19 km, Castelane 57 km, Digne-les-Bains 34 km.

GPS koordinater: N 43.86932, E 6.13168 / N 43°52'10", E 6°07’54"

Adresse:

Aire de Camping-Car Les Lavandins
Basses Touires,

04410 Puimoisson

Frankrig

E-Mail:  

Website Puimoisson: puimoisson.jimdo.com/

Google Maps