Plads Tip - Ny autocamperplads i tyske Celle er åbnet

Wohnmobilstellplatz am Badeland Wohnmobilstellplatz am Badeland Foto: Womo-Celle

Idag den en 16. november 2018, åbnede den nye moderne autocamperplads i den autocampervenlige tyske by Celle sine porte. Celle er hovedbyen idelstaten Niedersachsen og beliggende 42 km nordøst for Hannover og 48 km sydøst for Walsrode. Autocamperpladsen er komfortabel og har masser af plads tæt på byens centrum ved den franske have og få skridt fra den historiske gamle bydel. Pladsen har udstyr der ikke efterlader ønsker for autocampere, der selv har det meste med. Der er 45 pladser med forsyning og bortskaffelse, strøm på hver plads og til maj 2019 åbner en moderne servicebygning med brusere, vaskemaskine og tørretumbler.

Omkring 4000 autocampere besøger hvert år den gamle residentsby og de får i fremtiden mere plads og mulighed for besøg af endnu flere autocampere. Celle huser også et af de smukkeste julemarkeder i Nordtyskland

I Celle er der knapt 500 smukt restaurerede historiske bindingsværkshuse, der er den største samlede gruppe i Europa. Byen ligger  syd for Lüneburger Heide omkring Celle slot ved Allerfloden der løber ud i Weserfloden. Christian den 7.s dronning, Caroline Mathilde, blev forvist til byen i 1772 og levede her til sin død.

Den tidligere gratisplads på festpladsen er nu lukket !

Priser:
6 Euro (Til April 2019), 10 Euro (Fra maj 2019)
Strøm: 0,50 Euro/kWh
Vand: 1 Euro/100 liter

Info:

Wohnmobilstellplatz am Badeland
77er Strasse 36
29221 Celle

GPS-koordinater: 52°37’4“N / 10°5‘7“E

Links: 

Wohnmobilstellplatz am Schwimbad
Celle Tourismuselle Tourismus