Plads Tip - Südtirol med Camperplatz i Merano

Camperplads ved Dorf Tirol i Sydtirol, Italien Camperplads ved Dorf Tirol i Sydtirol, Italien Foto: Schneeburghof

Südtirol er karakteriseret ved kontrasten mellem det alpine og middelhavslandskaber, der tegner Dolomitternes unikke skønhed og på UNESCO´s verdensarvliste. Südtirolske specialiteter som æbler, vin og bacon fremstilles her på egnen, som har en særlig kvalitet på grund af det milde klima med over 300 solskinsdage og landbruges mangeårige erfaring.

Merano ligger i hjertet af regionen Sydtyrol på den sydlige side af Alperne . På grund af sin placering betragtes denne multikulturelle by som porten til sydeuropa samt et mødested mellem forskellige kulturer. I midten af Merano eller Meran er vin og frugtplantager det perfekte billede af Camperplatz Schneeburghof. På en solrig sydvendt skråning, tæt på Østrig, kan du nyde den friske bjergluft og afkøle i hotellets udendørs swimmingpool. Men stedet er ikke kun hotel, restaurant og rem postkort, det huser en fantastisk autocamperplads med plads til 35 autocampere og beliggende med er fantastisk udsigt.

Prisen på 23 Euro plus Ortstax på 1,10 Euro, ser ved første øjekast ikke ud til at være i den billige ende, men det er Italien, og placeringen er optimal og der er et udbredt højt prisniveau i Südtirol. Hver plads har strøm og vandtilslutning. Den er belagt med fint grus, og der er adgang til en simpel swimmingpool til fri afbenyttelse, suppleret med et afskærmet græsareal med liggestole.

Der er to moderne badeværelser til ekstra betaling. Ved forudgående bestilling er det muligt at starte dagen med en overdådig morgenbuffet i Garni Scheeburghof. De der foretrækker at spise morgenmad i egen autocamper, kan dagen før, inden kl 18, bestille morgenbrød.

Som noget nyt kan man nyde Südtiroler retter og Grillspecialiteter på husets panorama tarasse med en enestående udsigt. Restauranten beværter også vandere og hotelets gæster. Der er lukket torsdag og om fredagen er der Grillaften, hvor det er en fordel at reservere.

Camperplatz Schneeburghof, så er der dømt stressfri zone og afslapning. Beliggende 488 meter o.h.

I prisen er inkluderet: alle personer og hund, strøm, vandtilslutning, spildevand/toilet affald, husholdningsaffald, WC, Pool. Bad koster 2,50 Euro/6 minutter. Indkøbsmulighed ligger 30 minutters gang fra pladsen. Der er bestilling af morgenbrød. Afregning inden kl. 13:00

GPS Koordinater: 46° 40′ 34″ N - 11° 10′ 2″ E

Adresse:

Garni - Camperstellplatz Schneeburghof
Familie Gerhard Waldner
Segenbühelstr. 26 - 3
9019 Dorf Tirol/Meran
Italien

Tel.: (+39) 0473 923595
Email: 
Internet: www.schneeburghof.com

Google Maps HER

Link: Merano og omegn

Bedøm denne artikel
(3 bedømmelser)