Plads Tip - Autocamperplads til 16 autocampere i vestjyske Ballum

Autocamperplads Ballum Camping Autocamperplads Ballum Camping Fotos: Ballum Camping

I den vestlige del af Sønderjylland ligger Ballum, 20 km fra Rømø. Ballum er et område og et samfund bestående af syv Ballum-landsbyer. Der er mange gamle stråtæktehuse og firlængede gårde, hvoraf flere kan dateres helt tilbage til 1600 tallet. Ballum landsbyerne er nabo til Nationalpark Vadehavet og byder på et utal af naturoplevelser. Udforsk et netværk af stisystemer der føre på kryds og tværs af Ballum lige til gode vandre og cykelture. Oplev de store stæreflokke eller få en tur til bevandingsmøllerne i Ballum enge.

Ballum Camping har siden 2016 været hollandsk ejet af Linda und Klaas de Weerd, der fandt pladsen på en tur i autocamper for få år siden og der forelskede sig i området. Som det første for at udvikle pladsen, indrettede Linda und Klaas de Weerd en plads for 16 autocampere. Pladserne er egnet for autocampere op til en maksimal længde på 10 meter og lavet i en cirkel med fast undergrund. Ved siden af hver af pladserne står et græsareal til rådighed. Bevoksning sørger for at beskytte mod vind. Pladserne har en størrelse på 50 - til 70 kvm. Der er strøm (10 A) på alle pladser og der betales efter forbrug pr. kWh. Et serviceanlæg sørger for forsyning af frisk vand og bortskaffelse af spildevand og toiletaffald. Alle faciliteter på campingpladsen kan frit benyttes. Ankomst efter kl. 12:00 og afrejse før kl 12:00. Hvis man hellere vil benytte campingpladsen er det muligt mod normale campingpladspriser. Pladsen ligger med udsigt til Vadehavet

Pris for en overnatning på autocamperpladsen er 110,- kr , inkl 2 personer og to børn optil 14 år. Ekstra voksne 30,- kr, ekstra børn fra 2-11 år 10,- kr, Hund 11,50 kr og strøm tilslutningsgebyr på 10,- kr og 3,50 kr per kWh. Vand og tømning er gratis. Der kan ligeledes bestilles frisk brød.

Der kræves ikke CampingCard - Kun ID af en slags.

Adresse:

Ballum Camping
Kystvej 37, Ballum 
6261 Bredebro 
Danmark

GPS koordinater: N 55.06846, E 8.66130 - N 55 ° 04'06 ", E 8 ° 39'41" 

Website: https://ballumcamping.eu/index.html

Se mere om området HER

Bedøm denne artikel
(5 bedømmelser)