Tyske TopPlatz indleder samarbejde med Tønder Autocamperplads.

På Caravan Salon 2017 i Düsseldorf, blev Tønder Autocamperplads præsenteret sammen med to andre nyheder i et til Caravan Salon trygt særnummer. Dermed er starten gået til at promovere autocamperpladsen, som kan se frem til at der boostes kunder til Tønder og omegn. Pladsen ligger perfekt for sydfrakommende turister, der samtidig også ønsker at besøge pladsen på Rømø.

Tønder Autocamperplads er en moderne autocamperplads, der er beliggende ved Tønder Sports- og Fritidscenter, der råder over 40 pladser til autocampere. Pladsen har store parceller på ca. 12 x 6 meter. Bag den nye autocamperplads står Tønder Sport & Fritidscenter. Tønder Kommune har etableret tømnings- og påfyldningsfaciliteter til de mange nye autocamper turister.

Hvad betyder samarbejdet ?

Samarbejdet med tyske TopPlatz betyder mange nye kunder i butikken. En TopPlatz er en parkeringsplads til autocampere, som i høj grad opfylder ønsker og behov hos sine kunder. Pladser er baseret på en detaljeret liste over kriterier, der er opdelt i fem forskellige vægtede kategorier, hvoraf faciliteterne vægter mindst og beliggenhed og fritidsværdi vægter mest.

TopPlatz er et marketingskoncept der er repræsenteret på de mest attraktive messer i Tyskland, som CMT i Stuttgart og Caravan Salon i Düsseldorf, Leipzig, Holland, Italien og Jönköbing i Sverige. Prislejet hos TopPlatz ligger mellem 7,50 - og 20 Euro for en overnatning.

Sanitetsbygning kan frit benyttes for pladsen kunder og der er inkluderet et dagligt besøg i  svømmehal/Welnes område. 500 meter til byen


Autocamperplads Tønder

Sønderlandevej 4-6

6270 Tønder

Telefon: 74 92 80 01

Mobil: 40 27 83 14

GPS: N 54 56 04 E 08 52 36
Priser:
01.09 - 30.06 110 kr.

01.07 - 31.08 125 kr.

Inkl. el, tømning og adgang til campingpladsens faciliteter.

GRATIS: en daglig adgang til svømmehal/wellness område (i de offentlige åbningstider)

Link:Autocamperplads Tønder, TopPlatz

Bedøm denne artikel
(5 bedømmelser)