Pintrip på TourrismXtalk og klar med ny App

Henriette og Peter Rask - Pintrip Henriette og Peter Rask - Pintrip Foto: Pintrip

“Fra guidebog over gratis overnatningspladser til unikke oplevelser for autocamper-turister. Hør hvordan samarbejdet mellem Henriette Rask og turismeforskere har udviklet Pintrip til at være en hub for matchmaking mellem autocampere og værter for særlige mikro-oplevelsessteder.”

Dette er temaet på et indblik om fremtidens turisme i Danmark, hvor TourismX har støttet op om start-ups med innovative projekter. Pintrip var blandt de udvalgte der i 2019 arbejdede på at udvikle et kendt koncept fra bla. Tyskland med Landvergnügen og Frankrig med France Passion, ved fem auditions rundt om i landet. Pintrip blev udvalgt mellem mere end 40 virksomheder og 2019 var ligeledes året hvor Pintrip i Danmark var et helt nystartet koncept. Det har autocamperturister i ind- og udland taget til sig, hvilket salget af omkring 3000 Pintrip Guider viser. Link: TourismXtalks

Det er lykkedes for Henriette og Peter Rask at sætte den klassiske oplevelses form i regi af “bondegårds camping” på agendaen for bæredygtige overnatningssteder for autocamperturister, hvor de besøgende får mulighed for en oplevelse  ud over det sædvanlige. Pintrip har samlet en lang række muligheder for autocampere i hele Danmark, med mulighed for at bidrage til at gårdbutikker, danske vingårde, bryggerier og kroer m.fl, bliver mere bæredygtige ved besøg af det stærkt stigende turistsegment som autocamperturisme er. I tilgift endda med personlig velkomst af værterne som i tilgift kvitterer med mulighed for en gratis overnatning og mulighed for at købe, hvad de lokale værter end tilbyder af lækkerier.

I 2019 gav Pintrip autocamperturisterne 180 steder at vælge imellem. Det er i 2020 steget til 252  destinationer med tilsammen 625 overnatningspladser for køberne af guiden - foreløbig ! Dermed får turister i autocampere mulighed for at lære  Danmark endnu bedre at kende.

Guidebogen som konceptet bygger på, er i 2020 blevet udvidet med en App. Med guiden i bogform medfølger dette års vignette og medlemskort (31.03.2020 - 31.03.2021). Så er der adgang til 24 timers gratis ophold på privat område rundt omkring i Danmark.

Den nye Pintrip App har opdaterede oplysninger om de værter som Pintrip har aftale med, samt Vejdirektoratets oplysninger på tømmestationer for spildevand (gråt vand) og toilet (sort vand).

Du kan bestille guidebogen 2020 på pintrip.eu eller møde Henriette og Peter Rask personligt på Ferie for Alle på stand J7202 i hal J, fra den 21. Til den 23. Februar 2010 i MCH Messecenter Herning.