Kerteminde Kommune: Autocamperplads er den bedste investering i nyere tid!

Det nytter for kommuner at lave faciliteter for autocampere Det nytter for kommuner at lave faciliteter for autocampere Foto: ACI arkiv

Efter to år med autocamperpladsen ved Marinaen i Kerteminde, har det vist sig at være en særdeles god forretning for kommunen, og kommunen betegner endda investeringen i Kerteminde som måske den bedste investering i nyere tid. Det skriver fyens.dk idag.

I 2018 havde pladsen 2.418 på de 12 pladser + overløb. Alene indtægten fra 2018 dækkede omkostningerne ved at etablere pladsen. Oprindeligt havde byrådet i afsat 250.000 kroner, hvor der er adgang til, vand og mulighed for at slippe af med affald. Det holdt ikke helt, da regningerne for etableringerne var betalt.

Kommunen mente i begyndelsen at de 300.000 kr pladsen kostede for 12 autocampere var dyrt, men havde slet ikke overvejet at den kunne have en tilbagebetalingstid på kun et år. Selv mener Hans Luunbjerg fra Kerteminde Kommune, at det er sjældent at kommunen laver så gode investeringer.

Ud over at få lavet pladsen har autocamperpladsen ved Marinaen i Kerteminde, har det også haft den positive effekt, at det har sat en stopper for utilsigtede parkeringer på havneterrænet. Selv mener Kerteminde Kommune at det er lykkedes 98%. Oprindelig var der 12 pladser men Marinaen har med kreative tanker fået plads til flere, da de 12 pladser slet ikke var nok i sæsonen.

På trods af at vejret er dårligere end sidste år har man i Kerteminde haft flere overnatninger end sidste år.

Det må man da sige er godt gået i Kerteminde og er et kæmpe klap på skulderen til os der igennem flere år stædigt holdt ved i Kerteminde !

Artikel på fyens.dk HER

Få hjælp til etablering af autocamperpladser HER