Park and View - Autocampere tilbage til naturen med nyt fransk koncept

Park and View nyt fransk koncept i naturen Park and View nyt fransk koncept i naturen Foto: Park and View

En ny fransk overnatnings platform for autocampere lanceres til maj-juni 2019. Landmænd og landejere kan tilmelde deres steder og fra maj kan autocamperturister begynde at booke deres overnatningstilbud. Fra maj vil der ligeledes være App’s tilgængelige til IOS og Android.

Park and View har til formål at tiltrække adgangen til naturen ved at åbne op for privat ejendom. Park and View har til formål at skabe et fællesskab, hvor autocamperturister og landmænds interesser kobles sammen.

I Frankrig stiller de spørgsmålet - Hvor man finder et sted for natten uden at skulle køre i timevis, hvis man vil undgå campingpladser eller overfyldte autocamper parkeringspladser. Ifølge en undersøgelse foretaget af den nye mobile applikation www.parkandview.com vil rejsende autocampere højest søge efter overnatning i 90 minutter om dagen.

I 1993 blev France Passion lanceret med et koncept om fri parkering hos vinavlere og andre landbrugsproducenter i max 24 timer. I dag kan kan de bryste sig af mere end 2.000 gæstfrie steder i deres guide. Enkel og prisoverkommelig for 30 Euro , gældende for én enkelt overnatning på landsteder og gældende i et helt år.

Med nye idéer, der er forbundet med udviklingen om samarbejdsøkonomi, åbnes der op for nye store muligheder. Den nyeste Mobil App til autocampere er i øjeblikket i en testfase med en alpha-version.

Ifølge platformens grundlægger, Grégoire Popineau opfylder det nye koncept princippet for France Passion, men med yderligere fordele.

Konceptet´s grundlægger ønsker at genoprette billedet af frihed i naturen med autocampere. Park and View garantere en unik beliggenhed, mest uden tilknyttede tjenester og placeret i naturen på et roligt sted med udsigt. Der er ingen obligatorisk kontakt med ejeren af landområdet, der kan erklære sig “ikke tilgængelig” med en rød prik i sin profil. Betaling for overnatning i autocamperen sker gennem platformen.

Øjeblikkeligt efter booking af en nærliggende placering, guider Appen via  GPS til det sted der er stillet til rådighed af en landmand.

Databasen forbedres dagligt, men før at Park and View endeligt kan bekræfte et nyt sted der er tilmeldt, ventes der på tilbagemelding fra de to første besøgende, der ikke betaler for deres overnatning. Deres vurdering og beskrivelse er vigtige og beriger beskrivelsen af stedet med fotos.

“Et sted”, er kun for et køretøj med flot udsigt. Der kan tilmeldes flere steder på den samme ejendom. Hvert sted er indikeret med GPS koordinater. Det skal være kørefast for tunge køretøjer, og kravet er en god udsigt.

Lave priser

Tilmeldte landmænd og landejere er fritaget for adgangs- og årlige gebyrer for at være tilmeldt Park and View. Der betales kun for driftomkostningerne for platformen, ved at en bookingordre fratrækkes 2 Euro fra det beløb landmændene har ret til og Park and View hævder her før det går løs, at der allerede er 500 tilmeldte landmænd i Frankrig, Belgien og Schweiz.

For autocamperturisterne kan priserne for en overnatning variere fra 5 til 10 Euro for et sted helt uden faciliteter, og endda lidt mere, hvis der er faciliteter forbundet med opholdet.

Park and View vil belønne medlemmerne af Park and View i form af et incitament til omsætningen af det eller de steder de selv har tilmeldt. Dette tænkes gjort ved at tilbyde en stor del af selskabets kapital til medlemmerne i form af aktier. Med starten af Park and View suppleres et allerede bredt tilbud med gratis søgning af overnatningsmuligheder for autocamperturister.

Når Park and View går endeligt i luften, vil deres hjemmeside og app være oversat til en snes sprog. Alpha-versionen er kun på fransk

www.parkandview.com