Time betaling i Virksund

Timebetaling på Virksund Camping Timebetaling på Virksund Camping Foto: Virksund Camping

Som den første campingplads i Danmark, har Virksund Camping er ny beregningsmodel, i forbindelse med betaling for overnatninger. Time Camping tager udgangspunkt i antallet af timer som campingpladsen benyttes. Svarende til den måde det koster, at parkere i mange af byerne. Der er dog et minimum  betaling på 10 timer.

Prisen er dkr. 3,75 pr. time, hvilket er gældende uansat antallet af personer. Minimumsprisen ved 10 timer er således dKr. 37,50. Et helt døgn koster dKr. 90.00. Hertil kommer eventuel forbrug af strøm som beregnes med kr. 1,25 pr. time. Denne pris er gældende fra mandag til torsdag. Fredag - søndag er timeprisen kr. 7,50.

Den billigste overnatning er dkr. 37,50 for 10 timer stigende til maksimalt Kr. 180,00 for et døgn.

Grunden til, at vi har varierende betalinger, er, at campisterne har forskellige behov som den nuværende betalingsform ikke tager hensyn til. Nogle har brug for en overnatning for næste dag, at køre videre. Andre vil gerne blive flere dage, for at udforske området. Med priser varierende fra dkr. 37,50  til dkr. 180,00 er der taget hensyn til begge kundegrupper.

Med udgangspunktet dkr. 37,50 er vi fuld konkurrence dygtig med de forskellige overnatningsmuligheder som især autocamperne benytter, i forbindelse med alternative til campingpladserne.

Virksund Camping er smukt beliggende direkte ved Limfjorden og tilbyder såvel café samt kiosk. Området er et yndet turistområde med over 400 sommerhuse samt stort lystbådehavn.

Se nærmere på Virksund Camping's hjemmeside www.virksundcamping.dk