Autocamperplads Oasen Rømø klar med 22 nye pladser i 2019

Autocamperplads Oasen Rømø Autocamperplads Oasen Rømø Foto: Oasen Rømø

Danmarks bedst besøgte autocamperplads ligger på Rømø. Det har igen været nødvendigt at lave flere pladser til de mange gæster, der især kommer fra de øvrige lande i Europa. Hen over vinteren er der blevet etableret 22 nye pladser og dermed har Autocamperplads Oasen Rømø en kapacitet på 200 autocampere ad gangen.

I forvejen er Rømø besøgt af rigtig mange turister, men for Oasen Rømø er det blevet yderligere aktiv der kan mærkes, at autocamperturister kun har mulighed for at komme til den tyske ø, Sylt med færge fra Rømø.

Det har gennem de sidste par år især i højsæsonen betydet at, mellem 50 og 100 autocampere om dagen er kørt forgæves til den populære autocamperplads. At pladsen er populær ses de mange anmeldelser på de steder i Europa hvor pladsen er promoveret. Her ligger anmeldelserne i top og der er poppet en uofficiel Facebook side op under navnet Oasen Rømø, lavet af begejstrede gæster.

Til at aflaste Hanne Hansen har Autocamperplads Oasen Rømø fået tyske Kim Kristin, der tidligere har været damefrisør i Hamborg, men har valgt at skifte storbyen ud med Rømø, som hun har kendt siden barneårene. Til at passe de store arealer har Carl Hansen fået Peter på halv tid til at hjælpe med bla. de mange græsarealer mv.

Oasen Rømø havde i 2018, 24.200 overnattende autocampere, der ved et gennemsnit ifølge dwif.de på 2,4 personer pr autocamper, er 58.080 flere turister til Rømø. De betyder i følge tallene fra dwif.de en mere omsætning på knap 22 millioner til Rømø som helhed udelukkende fra Autocamperplads Oasen Rømø, ved et gennesnitligt forbrug på 50,50 Euro pr person. Mere end 80% af de besøgende kommer fra Tyskland. Prisen i 2019 er ligesom i 2018 - 125 kroner for en overnatning, inklusiv 2 personer, fri internet og tømmefaciliteter. Der betales ekstra for vand, strøm, bad og vaskemaskine mv.

Turisterne har været tidligt ude i år og pladsen har været bedre belagt end på samme tid de tidligere år.

Ud over autocamperpladsen, råder Oasen Rømø over 4 ferielejligheder og 2 sommerhuse til udlejning. Der er 500 meter til indkøb og bager, samt omkring 1,5 km til restauranter.

www.oasen-roemoe.dk