Tyskland har kåret de mest populære autocamperpladser 2019

Stellplatz am Schiffertor i Stade er stadig populær Stellplatz am Schiffertor i Stade er stadig populær Foto: Stade Tourismus

Som i mange foregående år har autocamper ejerne kåret deres favorit autocamperepladser der kåres efter kategorier, størrelse og fælles for alle pladserne er at der kræves betaling. Mere end 3.000 af det tyske autocamper magasin Promobil´s læsere har deltaget i at kåre nye som gamle autocamperpladser i fire kategorier samt pladser udvalgt af en fagjury. Denne afstemning giver ligeledes et praj om, hvordan populære pladser indrettes.


Wohnmobilstellplatz Stralsund

I Kategori A. der er autocamperpladser optil 30 autocampere. Her vandt den kommunale plads til 30 autocampere - Haltern am See til en basispris på 11 Euro. På andenpladsen en gammel kending - Wohnmobilstellplatz Schleuseninsel i Wilhelmshaven til en basispris på 10 Euro. På trediepladsen Wohnmobilstellplatz-Stralsund med 18 pladser (Fra 2019, 35 pladser) og en basispris på 15 Euro.


Wohnmobilstellplatz am Noor - Eckernförde

I Kategori B, der autocamperpladser mellem 31 og 50 pladser finder vi på 1. Pladsen en få år gammel plads - Reisemobilpark Urbachtal med plads til 47 autocampere og til en basispris på 12 Euro. Den efterfølges af den kommunale plads Wohnmobilstellplatz am Noor i Eckernförde med plads til 49 autocampere og til en basispris på 15 Euro. Bronzemedaljen gik til Wohnmobilstellplatz Andechs ved München til 17 Euro all-inklusive.


Stellplatz an der Marina Coswig

I Kategori C, der er autocamperpladser mellem 51 og 80 pladser, kom en populær kending igen øverst på podiet - Kommunalejede Stellplatz am Schiffertor i Stade ved Elben med 79 pladser til en basispris på 13 Euro, efterfulgt af - Stellplatz an der Marina i Coswig (Anhalt) ved Elben til en basispris på 12 Euro. På trediepladsen kom en god gammel bekendt - Reisemobilhafen Sankt Peter-Ording med plads til 74 autocampere og til en basispris på 16 Euro.


En af de 5 pladser - Bad Dürrheim

I Kategori D, der er pladser med plads til over 80 autocampere, blev vinderen Reisemobilhafen Twistesee i Bad Arolsen der har plads til 150 autocampere og har en basispris på 13 Euro. På en andenplads kom en af Tysklands største og kendteste pladser Reisemobilhafen Bad Dürrheim der kan huse 416 autocampere til en basispris på 9 Euro plus Kurtaxe. Den sidst valgte plads blev Wohnmobil-Oase-Berlin med plads til 95 autocampere og en basispris på 32 Euro for 2 personer.


Wohnmobilgarten Kirschenhof Schmidt

En fagjury belønner med en specialpris udviklingen af autocamperpladser. Vinderne valgt af fagjuryen blev Wohnmobilpark Stover Strand direkte ned til Elben ved Hamburg. Pladsen er en separat plads tilhørende en campingplads og har plads til 100 autocampere til en basispris på 16 Euro. Fagjuryen valgte ligeledes Wohnmobilgarten Kirschenhof Schmidt beliggende ved Rhinen ved den franske grænse til Alsace, på en en landejendom med frugtplantage og vindyrkning har plads til 28 autocampere til en basispris på 14 Euro plus kurtaxe. Med en fantastisk udsigt ligger Wohnmobilstellplatz Höhenblick med plads til 75 autocampere og en basispris på 7 Euro