Det nye autocamperkoncept Pintrip er udvalgt til TourismX

Det nye autocamperkoncept Pintrip er udvalgt til TourismX Foto: Pintrip

Pintrip er et nyudviklet koncept her i Danmark, hvor de der køber guidebogen kan holde gratis i 24 timer mens du nyder de lokale spcialiteter. Pintrip er igang med at samle en langt række overnatnings muligheder med eksempelvis gårdbutikker, vingårde, bryggerier og kroer med mere.

Konceptet og rejseformen der startede i Frankrig med France Passion og siden voksede til Italien med Fattore Amico til Tyskland med Landvergnügen og Winzeratlas, Engelske Brit Stops samt spanske España Discovery er nu på vej i Danmark.

Det giver bredde i tilbudene for autocamperturister fra ind- og udland og det er godt for autocamperturismen. Konceptet går ud på at flere hundrede tilmeldte destinationer er samlet i en guide der købes hos pintrip.eu. Når guiden er købt er der gratis adgang til at overnatte hos de forskellige værter der tilbydes i guiden og et mærke viser at du har købt guiden.

Paret bag Pintrip må være i besiddelse af et stort drive, da Pintrip nu også er udvalgt til at være en del af TourismX, som en af 40 virksomheder der gik videre ud af 100 tilmeldte virksomheder fra hele landet. TourismX skal medvirke til at styrke innovationen i dansk turisme, hvor de udvalgte virksomheder har muligheden for at deres idé bliver til virkelighed i fremtidens turisme. Pintrip er sat i en såkaldt klynge med JyllandsAkvariet og Riisound under en fælles overskrift: Oplevelsesrute for autocampere langs Vestkysten.

Super godt gået af parat Henriette og Peter Rask, der står bag Pintrip.

Links:
pintrip.eu
TourismX