Tønder kommune dropper salg af autocamperplads, campingplads og vandrehjem

Tønder Autocamperplads Tønder Autocamperplads Foto: Visit Rømø & Tønder

Den få år gamle autocamperplads i Tønder, campingpladsen samt vandrerhjemmet har over en periode været udbudt til salg for en mindstepris på 6,5 millioner kr. Samtidig skulle tilbudsgivere præsentere Tønder kommune for en udviklingsplan.

Tilbudsrunden sluttede den 11. Juni 2018, og der kom to tilbud, men ingen at tilbudene faldt i beslutningstagernes smag, så derfor er salget nu droppet.

I stedet for at sælge, satser Tønder kommune i stedet på at lave en masterplan for hele fritidsområdet der forventes udarbejdet i løbet af 2019. Den endelige godkendelse om at droppe salget og i stedet satse på en masteplan, skal endelig godkendes i Tønder kommunes kommunalbestyrrelse i næste uge, og der er ingen tvivl i kommunen om at forslaget vil opnå flertal i byrådet.

Tønder Sport- og Fritidscenter der til daglig driver autocamperpladsen, campingplads og vandrehjem er godt tilfreds med beslutningen. Ved et salg ville synergien mellem TSFC og vandrehjem være væk. Både autocamperpladsen og vandrehjemmet er netop nu inde i et stigende antal besøgende, ligesom TSFC har stigninger i træningsophold. Autocamperpladsen og vandrehjemmet forventes at give et pænt overskud i 2018.

Autocamperpladsen blev fra starten af 2018 en del af det tyske marketingskoncept Top Platz der booster kunder til 121 autocamperpladser i 7 forskellige lande, ved en målrettet strategi til målgruppen omkring autocamperturisme. Kilde: jv.dk

Tønder Sport- og Fritids Center

Bedøm denne artikel
(4 bedømmelser)