Torsdag, 25 Juli 2019

I modelåret 2020 fejrer Sunlight 15 år jubilæum som producent og det bliver fejret med special modellerne  XV, der består af fire Camper Van indretninger (540, 600, 601, 640) såvel som T 68 og T 69 L som jubilæumsudgaver. Deres ydre stråler ren energi og vil tiltrække sig enhver opmærksomhed. Det metalsorte førerhus i de halvintegrerede, flyder med en vingeformet matsort påklistret staffering over i  de sølvfarvede ydervægge. På kølergrillen er et Sunlight-logo med hvid palme der er perfekt afstemt til autocamperens monokrome udseende.

Ikke mindre attraktiv er specialudgaven af Cliff Camper Vans. I med en matsort vingeformet staffering, skiller de fire modeller sig straks ud fra mængden og med kofangere og markise hus ligeledes i sort. Med XV-broderi i høj kvalitet på Alcantara lædermiljøet, har interiøret fået et individuelt præg. Derudover leveres camperen med 16 tommer Alufælge, kabler trukket til bakkamera og en multimediepakke.

Alle specialmodellerne har et omfattende standardudstyr. Dette inkluderer en anden taghætte på de delintegrerede, brusebadsbeklædninger og ekstra stikkontakter. Yderligere leveres XV modellerne med klimaanlæg, passager-airbag, cruise control, læderrat og LED kørelys. Kilde: EHG-presse

Sunlight T 68 og T 69 L

Sunlight

Udgivet i Autocamper nyheder