Lørdag, 13 Juli 2019

I den kommende sæson kommer der tre nye Entrusco modeller på markedet. De har selvfølgelig den typiske designstil for mærket og en fornuftig pris

Moderne, fascinerende, stilfuld: Det er kendetegnene ved det italienske autocamper-mærke Etrusco, hvis design giver et frisk pust til campingbranchen. Alt sammen under mærkets motto: Design in motion.

Etrusco udbygger sit modelprogram med hele tre nyheder til den nye sæson og tilbyder derfor kunderne flere forskellige planløsninger og dermed et bredere udbud til kunderne. Med de nye modeller forfølger Etrusco’s designere mærkets visioner om at gøre det muligt at opleve fascinationen ved mobil rejse i en stilfuld autocamper til en fair pris. I tråd med dette tilbyder Etrusco en ny elegant designvariant til alle modeller med den nye type x-edition.

NY ENKELTSENGSMODEL SOM INTEGRERET OG DELINTEGRERET

ETRUSCO’S MODELPROGRAM UDVIDES MED DE NYE T 6900 SB OG I 6900 SB

På den store tyske messe Caravan Salon i Düsseldorf præsenterer Etrusco en ny enkeltsengsmodel, som blot er 6,98 m lang. Modellen findes både som delintegreret og som integreret.

Den nye model I 6900 SB har trods sine kompakte udvendige mål en usædvanlig rumfølelse indvendigt på grund af sin åbne planløsningsudformning. De komfortable enkeltsenge i bag kan ombygges til én stor seng (ekstraudstyr) og i de rummelige overskabe er der plads til at opbevare feriebagagen sikkert. Den luftige og lyse bodel giver en behagelig stemning og sænkeseng over førerhuset er fleksibel og kan hurtigt tages i brug, når der er behov for det. Også i den rummelige T 6900 SB er der mulighed for en funktionel sænkeseng (ekstraudstyr). Den store garage i bag med praktiske sikringsøskner og skridsikker måtte hører også til et af de absolutte highlights i de nye modeller. Det gør nemlig at bagagen ikke glider rundt under transporten. Andre highlights er klædeskabet, som giver mere plads, et praktisk Vario-bad og det funktionelle L-formede køkken, som alle er standard i køretøjerne.

Den harmoniske balance i de designelementer, der er brugt i Etrusco’s autocampere, gør at man føler sig godt tilpas i den afslappede italienske atmosfære.

DEN ANDEN ETRUSCO-ALKOVE: MODELLEN A 6600 BB

EFTER DEN SUCCESRIGE START MED DEN FØRSTE ALKOVEMODEL A 7300 DB, TILBYDER ETRUSCO FRA AUGUST EN EKSTRA ALKOVEPLANLØSNING, NEMLIG A 6600 BB.

Med en samlet længde på kun 6,60 m indeholder A 6600 BB en hel del komfort. Praktiske køjesenge i bag, et rummeligt køkken, et pladsbesparende funktionsbad og selvfølgelig den opklapbare alkoveseng over

førerhuset er alt hvad man kan ønske sig til ferien. Autocamperen giver mulighed for at op til seks personer kan rejse afsted sammen (ekstraudstyr). Gennem konstruktionen med lavt rammechassis har modellen mange fordele når det gælder lastning og har desuden en lav komfortindstigning i køretøjet. Kombinationen af moderne design og høj funktionalitet sørger for en problemfri rejse.

De nye modeller supplerer det bestående Etrusco-modelprogram og med nyhederne findes der nu ni delintegrerede, fire integrerede og to alkove modeller. De nye autocampere har premiere på messen Caravan Salon i Düsseldorf, Tyskland, fra den 31. august til den 8. september 2019. Etrusco’s stand findes i hal 11.

DESIGN OG FUNKTIONALITET ER FREMHÆVET

UD OVER MODELNYHEDERNE ER DER OGSÅ NYE HIGHLIGHTS I STANDARDUDSTYRET SAMT FOR FØRSTE GANG OGSÅ EN DESIGN-EDITION UNDER NAVNET TYPE X.

I de seneste måneder har Etrusco’s medarbejdere været aktive og har udvidet det allerede omfattende standardudstyr med yderligere highlights. Der har både været fokus på designaspektet og funktionen. Derfor er der kommet en ny, perfekt tilpasset vægbeklædning i køkkenet. Den funktionelle afdækning over komfuret er ekstra slidstærkt og enkelt at rengøre. I soveområdet er det nye blikfang bag ved sengen en stilfuld designapplikation med broderede elementer. Og i det nye modelårs køretøjer er der en praktisk USB- port i sengeområdet (afhængigt af model). Den nye bodelsdør byder dig desuden velkommen ind i autocamperen. Døren af høj kvalitet har både vindue og opbevaringsmuligheder.

Men ikke nok med det: I foråret 2019 lavede man som en test en afstemning på europæisk plan vedrørende nyt farvedesign i køretøjerne. Tilbagemeldingerne var overvældende og derfor besluttede man sig for, ikke bare at lade det være en test. Fra august 2019 vil det derfor være muligt at bestille alle modeller som type x- edition (ekstraudstyr). Med dette ekstraudstyr får overskabene hvide fronter og bilerne får den grå stofvariant ”Galicia”. Interiøret i Etrusco’s autocampere får en helt anden fremtoning med dette design (ekstraudstyr) og stråler med en moderne elegant glans.

ETRUSCO UDVIDER FORHANDLER- OG SERVICENETTET

NU ER DER OGSÅ ETRUSCO AUTOCAMPERE I SCHWEIZ, SLOVAKIET OG I POLEN.

Etrusco samarbejder i øjeblikket med forhandlere og servicepartnere i Italien, Frankrig, Spanien, Tyskland, Sverige, Danmark, Østrig, Tjekkiet og Belgien. Forhandler- og servicenettet videreudvikler sig med lynets hast i disse lande og der er nu sågar også Etrusco-partnere i fjernereliggende egne som f.eks. De Kanariske Øer.

Fra sommeren 2019 vil man også kunne finde Etrusco-forhandlere i Schweiz, Slovakiet og Polen. „Vi glæder os over den meget positive udvikling hos Etrusco og er sikre på, at vores autocampere og designet vil blive godt modtaget i de nye lande“, siger brandmanager Christian Striebel. De første Etrusco-forhandlere i de enkelte lande vil blive offentliggjort i de kommende uger.

Etrusco

Udgivet i Autocamper nyheder