Onsdag, 08 August 2018

Besøgende på dette års Caravan Salon vil blive overrasket når verdens største udstilling for camping og autocampere åbner dørene. Megasat præsentere en verdenspremiere med Campingman Portable Eco, der er den første SAT-antenne, der ikke kræver en separat strømkilde. Det betyder, at den nye enhed bliver en energibesparende, og ikke lægger yderligere belastning på bilens bobatteri. 

Den innovative antenne er ekstremt nem at bruge. Da Megasat også dispenserer med en separat styreenhed, er det tilstrækkeligt at forbinde koaksialkablet til modtageren eller tv'et - det er det. Så snart fjernsynet eller modtageren er tændt, starter Campingman Portable Eco automatisk tilpasningen til den fabriks forprogrammerede Satelit, Astra 1. Søgningen varer maksimalt to minutter, så kan oplevelsen begynde.

En anden praktisk funktion i antennen er det fleksible valg af installationslokation. Den 4,2 kilo Campingman Portable Eco kan nemt placeres takket være bærehåndtaget, der hvor modtagelsen er bedst. Dette er praktisk især på autocamperpladser der er omkranset af træer, som forhindrer en direkte forbindelse til satellitten. Portable Eco har ikke ben, men den sikres med påstilling på en robust metalglasplade. Campingman Portable Eco vil være tilgængelig fra fjerde kvartal 2018 og koster 799, - Euro

Kilde: Megasat

Udgivet i Udstyr Artikler